HTH kjøkkenforum Harstad

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Harstad
Autoveien 1, N-9408 Harstad
N-9498 Harstad

Tlf.: +47 77 00 24 80

E-post: info@harstad.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Model Stockholm

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Harstad

Drømmer du om et nytt kjøkken? Hos HTH i Harstad vet vi at du gjør deg mange overveielser når du skal velge nytt kjøkken. Vi hjelper deg fra start til slutt og ned til den minste detalj. Det betyr at når du velger et HTH-kjøkken, får du oppfylt ønskene dine rundt design og funksjonalitet, og vi holder oss samtidig innenfor budsjettet ditt.

Det moderne liv krever sitt kjøkken, og det finner du hos HTH i Harstad. Gå på oppdagelsesferd i vårt store utvalg av kjøkkenmodeller og finn inspirasjon til ditt neste drømmekjøkken. Det er vår garanti for at vi finner et nytt kjøkken sammen som passer til din stil.

Spesialister på skreddersydde løsninger

Hos HTH i Harstad er konsulentene våre spesialiserte innen skreddersydde løsninger. Går du og drømmer om et nytt baderom eller en ny garderobe, kan vi hjelpe deg med å gjøre drømmen din til virkelighet. Bestill et gratis rådgivningsmøte hvor du kan få råd og profesjonell veiledning.

Du er naturligvis alltid velkommen til å besøke HTH i Harstad. Her kan du se alle våre utstillingsmodeller innenfor kjøkken, bad og garderobe.