HTH Kjøkkenforum, Tromsø

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Tromsø
Stakkevollveien 15
N-9010 Tromsø

Tlf.: +47 77 69 79 70

Faks: +47 77 69 79 79

E-post: info@tromso.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Model Stockholm

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Tromsø

Hos HTH i Tromsø er et nytt kjøkken mer enn bare et kjøkken. Det er på kjøkkenet at venner og familie møtes over en kopp kaffe eller en lekker middag. Med et nytt kjøkken fra HTH blir kjøkkenet hjertet av huset, hvor de hyggelige stundene starter.

Hos HTH i Tromsø vet vi at det moderne liv krever sitt kjøkken – og det kommer til uttrykk i ditt nye kjøkken fra HTH. Vår nytenkende og innovative design gjør at hverdagen din blir lettere, både når du utfolder kokkekunnskapene dine eller skal oppbevare kjøkkenredskapene. Alle detaljene er tenkt på, og det gjør godt i en travel hverdag.

Skreddersydde kjøkken-, baderoms- og garderobeløsninger

Hos HTH i Tromsø skreddersyr våre dyktige konsulenter løsningen din, noe som sikrer at den er tilpasset dine ønsker og behov. Vi vet at når du skal bygge nytt eller renovere, er det mange overveielser du må gjøre deg. Derfor sørger vi for at du har oversikt over alle detaljene, og dermed får akkurat den løsningen du ønsker deg.

Drømmer du om et nytt baderom eller en ny garderobe? Vi hos HTH i Tromsø er spesialister på å gjøre drømmer til virkelighet. Bestill et gratis møte og la oss ta en uforpliktende samtale om hvordan vi kan gjøre drømmene dine til virkelighet.