Gjør Det Selv HTH Garderobe

Mye plass gir ikke nødvendigvis mer orden. Derimot skaper mer orden som regel mer plass - og når det gjelder oppbevaring har Gjør Det Selv HTH flere velfungerende garderobeløsninger med et stort utvalg av funksjonelle innredningsmuligheter. Til helt fantastiske priser.

Garderobe

Gjør Det Selv HTH - Garderobe

Gjør Det Selv HTH

  Faste lave priser

  HTHs kjente kvalitet også som Gjør Det Selv

  Få varene dine levert i hele Norge

  Hent råd og veiledning hos våre dyktige kjøkkenkonsulenter

Gør Det selv lagre

Finn din lokale Gjør Det Selv HTH-butikk

HTH Køkkener

Vi har tid til deg

Du slipper lange køer når du har behov for hjelp og rådgivning hos Gjør Det Selv HTH. Vi hjelper deg med å kontrollere bestillingen din og står klare til å bistå med råd og tips når du skal samle og montere varene dine.

GDS katalog

Inspirasjonskatalog

Se og download Gjør Det Selv-katalogen her

Profesjonell rådgivning

Selv om ideen bak Gjør Det Selv HTH er at du selv skal måle opp, montere og installere det nye kjøkken ditt, så hjelper vi deg mer enn gjerne med ideene dine og tegninger til kjøkken, bad, vaskerom og garderobe.


Gjør Det Selv Vaskerom

wardrobe

Vaskerommet
- boligens altmuligrom

Med fornuftig innredning vil et vaskerom gjøre mange ting enklere i familiens hverdag. Man kan få plass til ytterklær og sko i skapene, i tillegg til klær som skal vaskes og strykes. I tillegg kan det gjøres plass til støvsuger, strykebrett, vaskemaskin og tørketrommel. Kort sagt kan vaskerommet med den riktige innredningen bli et flott altmuligrom, i stedet for et roterom.


Hvitt minimalisme og naturlig enkelhet fra HTH

Gjør Det Selv HTH
Kjøkken

Mono

Gjør Det Selv HTH
Baderom