Finn inspirasjon til stilrent kjøkkendesign

Kjøkkenet er det viktigste rommet i livet ditt. Kjøkkenet er ikke bare et rom der du lager mat, det er rommet der du tilbringer tid sammen med familie og venner. Derfor er det viktig at kjøkkenet dekker den enkelte families behov. HTH kjøkken har et bredt utvalg kjøkken i forskjellige stiler, med tidløst design,  der funksjonalitet står i fokus.


Våre kjøkken er designet for å dekke alle behov. Vil du ha et stort kjøkken der barna kan leke mens du lager mat? Trenger du et kjøkken med integrert hjemmekontorplass eller plass til å feste og omgås med gode venner? HTH kjøkken har plass til alt.

 

 

Gjør kjøkkenet til en åndelig oase

Gjør kjøkkenet til en lekeplass

Gjør kjøkkenet til et hjemmekontor

Gjør kjøkkenet til et festlokale

Gjør kjøkkenet til et hobbyrom

Få hjelp til å sette sammen ditt drømmekjøkken

Vil du ha hjelp til å sette sammen drømmekjøkkenet ditt, kan du bestille et møte med en av våre kjøkkenkonsulenter. Våre kjøkkenkonsulenter gir deg kompetente råd når du skal sette sammen kjøkkenet ditt. For å booke et møte med din nærmeste HTH-forhandler, klikker du på ”book et møte med HTH” nederst på siden.

 

Finn ditt nye HTH-kjøkken i en av våre mange HTH-butikker

Er du på utkikk etter et nytt kjøkken, kan du finne masse inspirasjon i HTHs butikken. Vi har butikker over hele landet, hvor du og familien kan finne det kjøkkenet som passer best for dere. Besøk din nærmeste HTH-butikk for å ta en nærmere titt på våre forskjellige kjøkkendesign. Finn din nærmeste HTH-butikk her.

 

Du bestemmer selv prisen på ditt nye kjøkken!

Hos HTH har vi kjøkken i tre forskjellige prisklasser.  Prisen på ditt nye HTH-kjøkken avhenger av hvor mye hjelp du vil ha i design-, bestillings-.og monteringsprosessen. Vi harr tre prisklasser:

 

1)       Med ”Kjøp med ett klikk”, kjøper du ditt nye kjøkken online og står for montering og installasjon av kjøkkenet selv.

 

2)       Velger du ”Gjør det selv HTH”, samler og monterer du kjøkkenet selv, men har mulighet til å be om råd fra en an våre kjøkkenkonsulenter underveis.

 

3)       Om du velger løsningen ”Trygt og godt”, hjelper HTH deg med alt fra planlegging til ferdig kjøkken.

 

TRENGER DU MER INSPIRASJON?

Avtal et gratis og uforpliktende møte med en av HTHs innredningskonsulenter. Skriv inn navn og telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale et møtetidspunkt.

Geoposisjonering er ikke aktivert i nettleseren, så du må finne forhandler manuelt ved å bruke postnummer.

Velg forhandleren du ønsker møte med:

Velg en annen forhandler
Finn
Zip is required
Postnummeret skal inneholde fire siffer
Name is required
Phone number is required
Phone number is wrong
Avtal et møte

Takk for møterapporten

Vi har mottatt forespørselen din, og kontakter deg så snart som mulig for å planlegge tidspunkt og sted for møtet.

Det finnes ingen forhandlere i nærheten av din posisjon. Prøv å finne en forhandler selv ved å bruke postnummer: