/ HARMONY DARK

HTH Harmony Dark
HTH Harmony Dark

Modellen Harmony Dark er produsert i en 1,8 cm plate som er belagt med 0,6 mm teknisk finér med vannrette årringer. Kantene er trelister i heltre i samme materiale.

Et snev av Østen

Vår nye eksklusive front i mørkt innfarget poppeltre gir et lett snev av østens mystikk. Rene flater, harmoniske årringer, en varm og mørk kontrast til lyset, hagen og hjemmets øvrige uttrykk. Harmony Dark gir deg et lekkert kjøkken som er overraskende og nyskapende i all sin enkelhet.

Opplev våre kjøkken

Hvis du vil oppleve våre kjøkken, bør du besøke din nærmeste HTH-butikk. Her kan du oppleve både farger, grep og forskjellige kjøkkenmodeller. Du har dessuten mulighet til å spørre en av våre dyktige og erfarne kjøkkenkonsulenter om råd til ditt nye kjøkkenet.

Finn din nærmeste butikk her


Innovativt design fra HTH

Dansk design
på sitt beste

HTHs nye modell Frame har allerede blitt en klassiker. Lekre former til glede for både øye og sinn. Lyst, lekkert og med en diskret stilsikker designvri. Legg merke til HTHs elegante CoffeeID nederst til høyre på bildet - den optimale skapløsningen for espresso-maskinen - og FrameFlexID-elementet på bordet - det nyeste bidraget til HTHs serie med nyskapende produkter som gjør kjøkkenet ditt til noe helt spesielt.

HTH FrameFlexID®