/ STRAIGHT
Strømlinjet design med harmoniske linjer

Den håndtaksløse kjøkkenmodellen Straight fra HTH oser av kvalitet og eksklusivitet. Modellens stilrene design er perfekt for et flott og enkelt kjøkkenliv.

Straight er et perfekt valg for deg som vil slå sammen kjøkken og stue til ett oppholdsrom. De enkle løsningene og det harmoniske designet gjør kjøkkenet godt egnet til hygge, fest så vel som til avslapping.

Det hvite designet gjør at kjøkkenet står like fint opp mot en vegg som midt i rommet. Det elegante og harmoniske uttrykket understrekes av vannrette gripespor. Du kan enkelt kombinere Straight-modellen med favorittinteriøret ditt, for å lage en personlig stil som matcher resten av hjemmet.

Straight er et kjøkken designet for å passe til både moderne og klassisk estetikk.

Praktiske opplysninger om Straight

Modellen er laget med en ekstra kraftig 2,1 cm MDF-plate, med ferdigfreste, vannrette gripespor. Dørene er overflatebehandlet med slitesterk, hvit lakk, men er også tilgjengelig i hvit høyglans for en tilleggskostnad. Modellen kan fås med og uten skuffedesign, og du kan velge mellom 40, 50 og 60 cm bredde.

Besøk HTH og opplev Straight

HTH har butikker i hele landet, så om du vil oppleve Straight-modellen selv, er du til enhver tid hjertelig velkommen innom en av våre butikker.

Hos HTH har vi mange forskjellige kjøkkeninnredninger og -design, hvor du kan hente inspirasjon til ditt drømmekjøkken. Våre kjøkkenkonsulenter stiller med råd og veiledning, slik at du kan finne den rette løsningen for deg. For å få mest mulig ut av konsultasjonen anbefales det å avtale et møte på forhånd – det er enkelt og gratis.