/ TREND HVIT EIK
Nyhet 2016

HTH Trend Hivt Eik

Kjøkkendrøm kr. 34 407:-

Alle priser for kjøkkenoppsett er inkludert skap, sokkel, håndtak og frakt. Ekskl. benkeplate, blandebatteri, vask, lys og hvitevarer.

HTH Trend Hvit Eik

Modellen Trend Hvit Eik er produsert i 1,6 cm plate belagt med 120 gram hvit silkematt melamin. Skapdøren har en heltrelist av hvitlakkert eik.

Design og funksjon i skjønn forening

Et pent danskprodusert designkjøkken trenger ikke koste skjorta. HTHs nye prisgunstige modell – Trend Hvit Eik – er et eksempel på dette. Godt gjennomtenkte detaljer og velprøvde skuffeløsninger er bare ett eksempel på et HTH kvalitetskjøkken til en god pris.

Lyst kjøkken inspirert av den nordiske natur

Fåes både hos HTH Køkken-
forum og hos Gør Det Selv HTH

Vælger du model Trend Hvid Eg, har du altid mulighed for at få skabene leveret som fabrikssamlede uden merpris direkte på din adresse - det er HTH Køkkenforum.

Men du kan også vælge at købe modellen i flade pakker - det kalder vi Gør Det Selv HTH. Så afhenter du selv dit nye køkken i din lokale HTH butik eller bestiller skabene online.

Hvitt minikjøkken tilsatt et romantisk strøk

Valg av benkeplate er viktig i ditt nye kjøkken. Bruk god tid på å velge den perfekte benkeplaten.

Klikk her og få gode råd om de forskjellige typene.

SmartDesigner

Tegn ditt Gjør Det Selv kjøkken

Opplev våre kjøkken

Hvis du vil oppleve våre kjøkken, bør du besøke din nærmeste HTH-butikk. Her kan du oppleve både farger, grep og forskjellige kjøkkenmodeller. Du har dessuten mulighet til å spørre en av våre dyktige og erfarne kjøkkenkonsulenter om råd til ditt nye kjøkkenet.

Finn din nærmeste butikk her


Tilbehør til kjøkkenet

Power loader drawer

Bak det pene ytre

HTHs kjøkkenløsninger er ikke bare pene å se på – de er også praktiske å bruke. Med HTHs store tilbehørs- og innredningsprogram kan kjøkkenet tilpasses behovene dine.

Besøk HTH-butikken og se de forskjellige løsingene – Din nærmeste butikk finner du her

Organizer