Oppbevaring som inspirerer

DisplayID er en ny serie skuffer og oppbevaringsløsninger som er utformet med unike designdetaljer som gir kjøkkenet klasse og karakter. Produktene i DisplayID-serien kan kombineres med alle HTH-modeller. Dermed kan du gi kjøkkenet en ekstra dimensjon, uansett hvilken kjøkkenstil du foretrekker.

DisplayID-serien består av to lekre skuffer med glass i topp og front som du kan bruke til å vise frem vakre ting og det som betyr mye for deg. Serien har også et lekkert designet element med tre skuffer, der den midterste "show and hide"-skuffen er en flott og annerledes nyvinning.

Display ID tilfører kjøkkenet noe helt eget

Den lekre utformingen gir automatisk oppmerksomhet, samtidig som den faller harmonisk inn i kjøkkenets helhet. 

Display ID movie
HTH

Lekker i mørket

DisplayID-elementene har innebygget lys. Det skaper en veldig koselig stemning når mørket faller på i kjøkkenet.

En lekker detalj

Enkelte ting har så høy estetisk verdi at det blir feil å gjemme dem bort. Spesielt flotte kjøkkenkniver er et eksempel på dette. Eller lekre kokebøker. DisplayID-serien har et element som er klassisk vakkert i seg selv.

Denne skuffen har en glassplate i toppen som gjør at man kan se innholdet i skuffen. Innhold som fortjener å bli presentert på en spesielt smakfull måte.

HTH
HTH
HTH

Slipp kreativiteten fri

De flotte skuffene med glassfront og lekre rammer er som skapt til å gi kjøkkenet personlighet. Her kan du ordne og systematisere alt mellom himmel og jord. Det er bare å la kreativiteten få fritt utløp. Det innebygde lyset i skuffen sørger for at kreasjonen blir godt synlig.

Show and hide

En virkelig nyvinning er de såkalte "show and hide"-skuffene. Innholdet i den fremste delen av skuffen er synlig, og kan brukes til dekorative ting som brukes i hverdagen, for eksempel frukt og grønnsaker. Innholdet i den bakerste skuffen er skjult, og kan derfor brukes til vanlig oppbevaring.

HTH
HTH

Vårt kjøkken – vår egen scene

Vi bruker det meste av arbeidsdagen vår på en scene. Jeg øver, og kjæresten min skaper fantastiske kulisser. Da vi skulle designe kjøkkenet vårt, var det naturlig for oss å lete etter en måte der vi kunne bringe teateret inn i hverdagen vår. Vi var klar over at belysningen var viktig, men vi ville også gjerne kombinere det med noe unikt. Vi falt for utstillingsskuffene fra HTHs nye Display ID-serie. Kombinasjonen av skuffer med glassfront og innvendig belysning gir et flott og dramatisk uttrykk. Vi bruker skuffene til å iscenesette kjøkkenet med lekre ting som betyr noe spesielt for oss. Vi spøker med at kjøkkenet er vår egen private scene.