MagicMoveID
- en ny måte å tenke overskap på

HTH MagicMoveID

Innovativt design fra HTH

MagicMoveID er en helt ny måte å tenke overskap på. Den fremre delen av skapet er som et helt vanlig overskap, mens den bakre delen kan senkes ned mekanisk med ett trykk på en knapp. Denne smarte funksjonen er med på å gjøre jobben din på kjøkkenet enkel og effektiv.

HTH MagicMoveID

Rene linjer

Hvis du liker rene linjer og samtidig ønsker å utnytte hver centimeter av kjøkkenet, er MagicMoveID løsningen.. Visningskjøkkenet er modellen Focus Hvit Høyglans, men MagicMoveID kan integreres i alle HTH-kjøkken.

HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH
HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH

Alt innen en armlengdes avstand
- når du trenger det

MagicMoveID gjør det mulig å innrede overskapets bakerste del, som ellers er vanskelig å ta i bruk. Ett enkelt trykk og du har skapets innhold tilgjengelig. Når du er ferdig med jobben på kjøkkenet, er det like raskt ute av syne igjen. Det gir deg et stilrent og effektivt kjøkken å jobbe på.

Se MagicMoveID hos HTH

Nyheten MagicMoveID kan sees og prøves i din nærmeste HTH-butikk. Da har du også muligheten til å snakke med våre dyktige kjøkkenkonsulenter og få råd om kjøkken, bad, garderober og vaskerom.

Finn butikken nærmest deg her

Kitchen Guide

Gratis rådgivningsmøte

Hos HTH hjelper vi deg med å skape ditt drømmekjøkken. Derfor kan du hos HTH alltid avtale et gratis rådgivningsmøte uten forpliktelser med en av våre kjøkkenkonsulenter.

La våre kjøkkenkonsulenter hjelpe deg med veiledning og rådgiving, så du finner den rette løsningen. 

Avtal et gratis rådgivningsmøte her.