Service

Få hjelp til montering

Å lede og koordinere de forskjellige håndverkerne som er involvert i monteringen av det nye kjøkkenet ditt, kan virke vanskelig. Når ikke alt går i riktig rekkefølge, kan prosjektet lett bli forsinket – og i verste fall dyrere.

HTH har spesialisert seg på å prosjektledelse og montering. Alle HTHs monteringsoppgaver utføres av lokale og ofte fast tilknyttede håndverkere som kjenner HTHs produkter svært godt.

Det gir en ekstra trygghet når HTH monterer kjøkkenet.

Finansiering

Inten utbetaling, renter eller gebyrer*

Har du lyst på nytt kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe, kan du hos HTH finansiere drømmen helt uten renter, gebyrer og utbetaling. Er du over 18 år og uten betalingsanmerkninger, kan du låne inntil 250 000 kr over en periode på 12-60 måneder. Finansieringen er alltid på produktets listepris og kan derfor ikke brukes på kampanjer og spesialtilbud. Finansieringen tilbys i samarbeid med Nordea Finans. La oss regne på mulighetene for deg.

**For eksempel vil et kjøp på 40 000 kr gi deg en månedlig nedbetaling på 834 kr i 48 måneder. Totalt lånebeløp og det beløpet som skal tilbakebetales er 40 000 kr. Totale omkostninger er 0 kr. Fast debitorrente er 0,00 %. ÅOP er 0,0 %.

HTH KJØKKENFORUM
Lån fra 2000 kr til 40 000 kr.

Har du behov for inntil 40 000,-? Da kan du hente et søknadskjema i HTH Kjøkkenforum-butikken og levere det tilbake i butikken i utfylt. Du må også forevise legitimasjon med bilde og dokumentasjon på helseforsikring. Du får svar på søknaden i løpet av ti minutter.

Lån fra 40 000 kr til 250 000 kr.

Du kan låne inntil 250 000 kr hos HTH Kjøkkenforum. Søknadskjema får du i butikken. Det ferdig utfylte skjemaet sammen med de tre siste lønnslipper og siste selvangivelse leveres på samme sted som du fikk skjemaet. Samtidig foreviser du legitimasjon med bilde og dokumentasjon på helseforsikring. Du kan også velge å sende lønnslippene og selvangivelsen direkte til Nordea Finans i en konvolutt, eller sende dem per e-post til online@nordea.com. Fra Nordea Finans har mottatt alle papirene tar selve behandlingen av søknaden femten minutter.

FINANSIERING VIA HTH KJØKKENFORUM:

Få finansiert det nye kjøkkenet ditt hos HTH

GJØR DET SELV HTH
Besøk oss i Gjør Det Selv HTH, vi hjelper deg gjerne med å fylle ut søknadsskjemaet. Ta med deg dokumentasjon på helseforsikring og legitimasjon med bilde, for eksempel førerkort eller pass. Du får svar på søknaden i løpet av ti minutter, såfremt Nordea Finans kan godkjenne deg som søker. Finansieringsbeløpet hos Gjør Det Selv HTH kan være fra 2000 til 40 000. Finansieringen er alltid på produktets listepris og kan derfor ikke brukes på kampanjer og spesialtilbud. Finansieringen tilbys i samarbeid med Nordea Finans. La oss regne på mulighetene for deg.

FINANSIERING VIA GJØR DET SELV HTH:

SLIK FÅR DU PENGENE DINE
Når søknaden er godkjent, vil HTH-butikken din få melding om dette.

Låneavtalen får du i butikken. Du underskriver og leverer papirene i samme butikk. Hvis du skal låne mer en 40 000 kr, vil du motta låneavtalen i posten.

Lånet utbetales direkte til HTH-butikken din, så snart Nordea Finans har behandlet søknaden ferdig.

Du vil motta kvittering for betaling av det du har kjøpt.