HTH 50 years anniversary

HTH har alltid vært først ute

50 års historie kan brukes til en hel del. I HTHs kjerne står det sterkt at fremskritt kommer av å være fremst.


ET KJØKKEN-
SKAP FORAN

Det ligger i HTHs natur at produktene skal være markedets beste i forhold til prisen. 

På 1960-tallet kombinerte Hans Henning og Tonny Haahr håndverkskunst og det modulbaserte kjøkken. Dette satte HTH i en posisjon som var lenger enn et kjøkkens­kap foran konkurrentene. I dag har man samme fokus på nyskap­ning ved utvikling av nye produkter. HTH har opp gjennom årene lyttet til kundenes behov og trendene i markedet.

HTH model VH-7 Concept

Modell VH-7: HTH gir det håndtaksløse kjøkkenet renessanse.

2010-tallet

HTH gir det håndtaksløse kjøkkenet renessanse: Modellen VH-7 er bygget opp rundt lekre, funksjonelle håndtaksspor, som med slanke, vertikale og enkle horisontale linjer gir kjøkkenet et helt spesielt designuttrykk.

HTH gjennom tidene:
2015

Det moderne framtidsrettede butikkonseptet. De fysiske butikkene skal være tett knyttet til Internett-butikken.

HTH gjennom tidene:
2000

‘Den blå fra HTH’ – en veileder som skal bistå kundene i valg av kjøkken. Veiledningen forklarer i detalj den service kundene kan forvente seg av HTH.

2000-tallet

2000-tallet – Det er fremdeles populært med farger, men det hvite kjøkkenet er blitt en klassiker. Aluminium og stål er blitt en trend på kjøkkenet. Kjøkken uten håndtak er en stor suksess.

HTH 50 years anniversary

Straight: HTH presenterer modellen Straight. Modellen som er en trendsetter i hele Skandinavia for skapdørenes utseende inn i det nye årtusen

HTH 50 years anniversary

Det hvite kjøkkenet: Forbrukerne velger i hovedsak hvitt eller andre lyse farger til kjøkkenet, men nittitallet hadde også plass til en rekke farger

90-tallet

Det hvite kjøkkenet har et godt grep på forbrukerne, men finnes også i mange farger man kan velge til kjøkkenet. Det brukes gjerne lakkfarger og laminat.

HTH gjennom tidene:
1993

HTH Kjøkkenforum trykker en katalog i 1,2 millioner eksemplarer. I den kan man lese at Nordens største kjøkkenhus – HTH Kjøkken­forum – også innbefatter Danica, uno form og Gjør Det Selv HTH.

HTH gjennom tidene:
1982/83

34 HTH-butikker i Danmark, 33 i Norge, 30 i Sverige og 9 i Finland. Det finnes også butikker på Færøyene, Island, i Østerrike, Tyskland, Hellas, Spania, Kypros, Japan, Australia, USA, Canada, Saudi Arabia, Abu Dhabi, Jordan og Kuwait.

80-tallet

I 1981 kom HTH på markedet med det første hvite kjøkkenet, som den ene av årets tre nyheter. Det er forbrukerne selv som har navngitt kjøkkenene, gjennom store konkurranser. De fikk navnene: Det hvite matverkstedet, Ever Green og Boheme. 

HTH 50 years anniversary

HTH Profil Hvit: En stor bestselger fra 80-årene og mange år fremover

HTH 50 years anniversary

HTH pyramide Eik – en hit gjennom mange år

70-tallet

På 70-tallet fikk kjøkkenet nye funksjoner: Skap med rulleuttrekk og skjæreplate, spesialskap med innebygget strykebrett, skap med vitrinedører med rødfarget glass og uttrekkbart bord med plass til tre–fire personer. Når bordet er slått sammen rommer det ikke mer enn en vanlig skuffe. Kjøkkenøyen så også dagens lys og store ventilasjonshetter kom inn på kjøkkenet.

HTH gjennom tidene:
1974

HTH går fra å selge via trelastforhandlere til franchise – og det uten å kjenne betegnelsen på den nye forretningsformen. Den første kontrakten var på 2 A4-sider.

HTH gjennom tidene:
1966

Da brødrene Haahr startet HTH, var det under mottoet: Det må være mulig å gjøre det bedre og billigere.

60-tallet

En kjøkkenmodul i Natur Eik er starten på HTH. I høyskapene med to dører blir dørene laget av samme stykke finér. Det imponerte håndverkerne, som konkluderte med at HTH leverte det beste kjøkkenet i forhold til prisen.

HTH 50 years anniversary

HTH Natur Eik: Ble en klassiker på 60-tallet