Prosjektavdeling

HTH Prosjektavdeling

HTH - din profesjonelle partner

Med HTH får du flere muligheter till å imøtekomme kundenes ønsker når det gjelder kjøkken, bad og garderobe, noe som kan føre til at din bedrift får enda flere oppdrag.

HTH står høyest på ønskelisten når mange nordmenn tenker på å skaffe seg et nytt kjøkken. Erfaringen viser også at boliger med et HTH-kjøkken er mer attraktive og enkle å selge. Vår forretningsidé og våre løsninger er utviklet gjennom mange års samarbeid med eiendomsutviklere. Vi kan i dag tilby en rekke forretningsmodeller som bygger på denne erfaringen, og som er basert på behovene til våre kunder.

Utvalgte referanser

HTH samarbeider med en rekke eiendomsutviklere og entreprenører for å designe og implementere fullstendige kjøkkenløsninger til nye spennende boligprosjekter over hele Norge.

HTH Prosjektavdeling

Lervig Brygge Pluss

Du finner oss nær deg

HTH har forhandlere og butikker over hele Norge. Vi startet selv i et lite lokalsamfunn og vektlegger derfor det å være sterkt forankret og engasjert lokalt over hele landet. Derfor har vi et tett samarbeid med både lokale håndverkere, myndigheter og bedrifter.

Vi gjør dine kunders drøm til virkelighet