Guide til klesskapet

Det spiller faktisk en rolle hvor du plasserer skapet i et rom. Du skal nemlig ta hensyn både til lysinnfall, gulvplass og skjevheter i gulv og vegger.

Sliding doors

Hos HTH får du ulike oppmålingsskjemaer som hjelper deg å ta riktig mål, og som tar høyde for dørtype og eventuelle skjevheter i gulv og vegger.

Skyvedører på garderobeskapet gir mer gulvplass, da de ikke åpnes utover. Med soft-lukk på skinnen kan du skyve skapdøren igjen uten en lyd. Soft-lukk gir en hjelpende hånd og bremser døren forsiktig.

Gi rommet ny form

Plasseringen av skapet får betydning for resten av rommet. Hvis du ikke trenger en hel skapvegg, kan du gi rommet ny form ved å sette skapet i et hjørne. Dermed oppstår "det gode hakk", som vi kjenner fra mange innredninger. Det gir plass til en kosekrok med lenestol og leselampe, eller en seng med en anelse hulefølelse, siden skapet virker skjermende. Andre velger å plassere en benkeplate i flukt med veggen ut fra skapet, for å utnytte plassen optimalt og lage en kontorplass.

Garderobeskapet som romdeler

Et skap kan også fungere som romdeler. Dette er spesielt nyttig hvis du trenger å dele et rom inn i ulike funksjoner eller skjerme av et minikontor. Det kan virke merkelig å plassere skapet ute i rommet, da vi vanligvis plasserer dem ved vegg, men resultatet kan faktisk overraske deg. Har du et stort og kanskje avlangt soverom, kan du stille sengen et stykke fra veggen og bruke baksiden som sengegavl. På den andre siden får du et rom i rommet, som kan innredes som walk-in-skap.

Skapet er enkelt å sette sammen

Du kan enkelt sette sammen HTH-skapene dine selv. Se hvordan i denne videoen. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å få gode råd i våre butikker, og her kan du også bestille montering – så tar vi oss av det hele for deg.

Kategori: Garderobe Tags: Garderobe