Innredning av entreen

Entreen er det første rommet du kommer inn i. Og det er også her du tar imot gjestene dine. Benytt muligheten til å gi et godt førsteinntrykk av hjemmet ditt – allerede i døren.

Sliding doors

Garderobe og oppbevaring i entreen

Vi ønsker gjerne plass til flere ting i entreen, men lar vi alt stå fremme, kan det lett bli rotete – for ikke å snakke om alt støvet tingene samler. Romslige skap med gode oppbevaringsløsninger holder styr på entreens rekvisitter, som omfatter sykkelhjelmer, nøkler, skjerf, paraplyer og alt annet vi skal ha med oss ut av døren.

Spesielt sko og jakker kan ta opp mye plass. Derfor er et godt innredet skap i entreen et must for å få plass til det hele. Knaggrekken mister sin utstråling hvis den er helt dekket av yttertøy, og ingenting ser mer rotete ut enn en stor bunke sko.

En garderobe i entreen gir plass til praktisk oppbevaring og gjør det enkelt å finne tingene raskt. Du kan selv eksperimentere med valg av farger og materialer til fronter, rammer, hyller og gulv i vår garderobedesigner, der du også kan se hvordan fargene påvirker rommet.

Huskeliste til entréinnredning

Helt obligatoriske elementer i entreen er en matte du kan tørke skoene av på, en knaggrekke til å henge favorittytterklærne på, og et speil til å sjekke frisyre og klær før du fyker ut av døren. Finn en fast plass til nøkler, som reduserer risikoen for at de forsvinner. Et godt garderobeskap til oppbevaring av sko, støvler, hansker, luer, skjerf og jakker er essensielt.

Kategori: Garderobe Tags: Garderobe