Bærekraftig avfallssortering i kjøkkenet

Sorter kjøkkenavfallet på en enkel måte ved bruk av et bærekraftig avfallssystem.

Kitchen

Nytenkning innen bærekraftig avfallssortering

Et søppelspann med flere rom gjør det mulig å sortere kjøkkenavfallet på en hensiktsmessig og bærekraftig måte. Det er en helt ny måte å tenke avfallssortering på i kjøkkenplanleggingen.

Et praktisk og bærekraftig søppelspann er en viktig detalj som gir glede i hverdagen. Hos HTH finner du et bredt utvalg av sorteringsmuligheter med flerromsløsninger i integrerte skuffeuttrekk.

Hold styr på kjøkkenavfallet

Søppelspannet på kjøkkenet er kanskje ikke det første du tenker på når du planlegger ditt nye kjøkken. Ikke desto mindre er valg av søppelspann viktig for å sikre funksjonaliteten i kjøkkenet.

Under matlagingen bruker vi søppelspannet mye. Når du velger søppelspann til kjøkkenet, må du tenke på hvordan du blir kvitt avfallet på en enkel måte. Er det for eksempel enklere med et integrert søppelspann som du kan trekke ut som en skuffe, i stedet for at det åpnes som et skap?

Affaldssortering fra HTH | HTH
Affaldssortering / affaldsspand | HTH
Affaldssortering / affaldsspand | HTH

Avfallssortering utgjør en forskjell

Sortering av kjøkkenavfall er mer enn bare en praktisk ordning, det er også en bærekraftig løsning som er til fordel for miljøet og din gode samvittighet.

De fleste vil gjøre noe bra for miljøet ved å sortere kjøkkenavfallet, men det kan være vanskelig hvis ikke forholdene er lagt til rette for det. Et søppelspann med flere rom gjør avfallssorteringen enklere og mer oversiktlig.

Avfallssortering bidrar også til at vi kaster mindre mat, og har en positiv effekt på CO2-regnskapet.

Se hvilke avfallsløsninger du kan velge til Gjør Det Selv-kjøkkenet her i nettbutikken.

Avtal gratis rådgivningsmøte | HTH

Avtal gratis rådgivningsmøte

Kategori: Kjøkken