NY TREND: Blått kjøkken

Farger i innredningen er en sterk trend i 2018, og det er særlig verdt å trekke frem den dype Midnattsblå.

Midnattsblå | HTH

Det nye blå kjøkkenet

Trendeksperter har lenge pekt på at mørke farger i innredningen, blir den neste store trenden. Det er godt nytt for alle oss som elsker varmen og stemningen som mørke farger bidrar med.

Særlig den nye Midnattsblå er en elegant designfornyelse. Fargen er inspirert av den nordiske naturen; havet og den dype nordiske natten. Med et blått kjøkken byr du naturen innenfor og skaper ro og harmoni.

Det er slett ikke tilfeldig at mørke farger er ettertraktede akkurat nå. Når du velger et mørkeblått kjøkken, signaliserer du et oppgjør med en ofte hektisk hverdag. Med et naturlig utspring i naturens farger, fungerer et blått kjøkken som en ren avslapningseliksir i hverdagen.

New | HTH
Focus | HTH

Utallige muligheter

Et blått kjøkken gir deg fritt valg på alle hyller når du skal velge resten av kjøkkenmaterialene.

Den vakre, dype blå fargen er både moderne og tidløs på samme tid. Kombiner den med lyse eller mørke tresorter og materialer – resultatet blir uttrykksfullt og flott hver gang.

Scandinavian Classic | HTH

Marmor og granitt matcher det blå kjøkkenet perfekt og har noe luksuriøst over seg.

Midnattsblå | HTH

Design med varme og glød

Gi det blå kjøkkenet ekstra varme ved å tilføre detaljer i tre. Bruk nordiske tresorter som eik og ask, som gir kjøkkenet et klassisk preg, eller kombiner det blå kjøkkenet med mørke tresorter for et mer dramatisk uttrykk.

Les mer om hvordan du kan bruke tre på kjøkkenet.

Scandinavian Classic | HTH

Fremhev det klassiske designet

Midnattsblå har en elegant utstråling, og gir helt nye muligheter for å skape et blått kjøkken som oser av tradisjon for klassisk design og gjennomført håndverk.

Her er Scandinavian Classic valgt som kjøkkenmodell.

Focus | HTH

Skap en rask forvandling

Hvis du foretrekker et blått kjøkken, kan du enkelt få fargen inn i innredningen din ved å male veggene. Det finnes et utall fargemuligheter, så du kan få nettopp din favoritt-blåfarge.

Alternativt kan du bruke blå fliser bak bordplaten eller finne blått kjøkkentilbehør som raskt kan gi deg fornemmelsen av et blått kjøkken.

Kvadrat | HTH
Shaker | HTH


HTH katalog | 2018

 

Se flere kjøkkentrender

Se de flotte kjøkkentrendene i den nye katalogen vår, hvor vi har samlet en rekke inspirerende nyheter, flotte detaljer og tips til deg som tenker på nytt kjøkken.

Ja takk, vis meg katalogen.


Er et blått kjøkken noe for deg?

Lurer du på om et blått kjøkken er noe for deg? Kom innom din lokale HTH-butikk og opplev alle mulighetene.

Avtal et gratis og uforpliktende designmøte med en av de erfarne konsulentene våre og finn ut om det nye kjøkkenet ditt skal være blått.

Avtal gratis rådgivningsmøte | HTH

Kategori: Kjøkken