VELG RIKTIGE SKAPDØRER TIL BADET

Skapdører er en viktig del av badets fremtoning og estetiske uttrykk. Skapdørene skal skjule alt du oppbevarer, og de er også med på å avspeile din personlige stil. Se utvalget av skapdører i forskjellige farger, materialer og stilarter, og la deg inspirere til den typen skapdør du ønsker på badet.


FINN DINE NYE SKAPDØRER TIL BADET

Alle skapdørene våre kan brukes både til kjøkken, bad, garderobe og vaskerom.

Hvit Støvgrå Grå  Koksgrå Leire
Mocca/Mørk SandNordisk Grønn Midnattsblå Plomme Sort
Hvit Eik Natur Eik Harmony Dark Sort Eik

FØR DU VELGER SKAPDØRER TIL BADET

Uansett om du holder på å lage et helt nytt bad eller bare vil shine opp det gamle badet ditt med nye skapdører, er det fem viktige vurderinger du bør gjøre deg:

1. Behovet for oppbevaring
2. Stilen på baderommet
3. Farger og materialer
4. Rengjøring og vedlikehold
5. Budsjettet

Finn ditt baderomsdesign

Harmony Dark | HTH
Next | HTH Mono | HTH

BEHOVET DITT FOR OPPBEVARING

Badets størrelse bestemmer hvor mye plass du har til oppbevaring. Med et stort bad får du plass til flere skap med flotte skapdører til badet, mens du med et mindre bad kan være nødt til å tenke kreativt.

Forestill deg at alle skapene våre er byggeklosser som kan settes sammen på utallige måter. Det gir deg frihet til å skape akkurat den løsningen som dekker dine behov.

Opplev mulighetene i din HTH-butikk

FINN FREM TIL DIN BADEROMSSTIL

Har du falt for det nordiske og minimalistiske uttrykket, eller kanskje det romantiske badeværelset i fransk stil?

Skapdørene gir badet et personlig preg og har stor betydning for utseendet på baderommet. Det kan være vanskelig å velge, men prøv å sette sammen de forskjellige materialene på et moodboard. Det gjør det enklere å se om materialene og fargene passer stilen du drømmer om.

Slik lager du et moodboard

RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD

Felles for skapdørene våre er at de er enkle å rengjøre og vedlikeholde. Du kan rengjøre dem med en fuktig klut etterfulgt av et tørt kjøkkenhåndkle.

Matte skapdører i laminat kan være en god idé hvis huset er fylt med nysgjerrige og fettete, små fingre. Men hvis barna allerede har forlatt redet eller ikke lenger er små, kan dere velge fritt blant alle hyllene. I sortimentet finner du blant annet lakk, dekor, laminat, finér og massive lameller.

Finn ditt baderomsdesign

HVA ER BUDSJETTET DITT?

Prisen på skapdørene avhenger av størrelsen på badet, modellen og antall skapdører. Vi har skapdører i alle prisklasser, og uansett om budsjettet ditt ligger på den nedre eller eksklusive enden av prisskalaen, så finner vi en løsning.

Ønsker du å få en nøyaktig pris på det nye baderommet ditt, må du gjerne avtale et uforpliktende møte med våre erfarne innredningseksperter.

Få prisen på baderommet ditt