EKSKLUSIVT OG KOSELIG BAD

Harmony Dark | HTH

Skap en oase av velvære
/ HARMONY DARK

Rustikt og koselig bad

Med sitt mørke, rustikke utseende og de finerte skapdørene er Harmony Dark særlig velegnet til å innrede et koselig bad som utstråler eksklusivitet og sikker smak. Skapdørene er kantet med massive trekantlister som fullender utseendet.

 

Et enkelt design med uendelige muligheter

Harmony Dark fungerer flott med både lyst og mørkt tilbehør. Du kan understreke det eksklusive utseendet med børstede messinghåndtak og en lys benkeplate. Ved å kombinere Harmony Dark med mørke elementer fremhever du det rustikke uttrykket og får et koselig bad.

Innred badet ditt med Harmony Dark og få en fantastisk flott løsning som kan videreføres i både kjøkken og garderobe.

Harmony Dark | HTH
Harmony Dark | HTH

Fakta

Harmony Dark er en 19 mm skapdør belagt med finér og med vannrett trestruktur. Frontene har massive trekantlister i samme materiale som selve skapdøren.

Skapdørens trekanter og finéroverflater er behandlet med en slitesterk lakk som gjør skapdørene slitesterke og lette å rengjøre.

Finn priser og mål på modell Harmony Dark i prislisten.

Harmony Dark | HTH

Harmony Dark med håndtak i lær

Skapdører i finér

Finér-skapdørene er for deg som ønsker et koselig bad med et naturlig uttrykk.

Finér er et lekkert naturmateriale med flotte variasjoner, og trestrukturen gir skapdøren et fascinerende utseende. Med finerte skapdører får du en sterk og holdbar skapdør som samtidig er enkel å vedlikeholde og rengjøre.

Harmony Dark | HTH

Se og merk Harmony Dark

Harmony Dark er et godt alternativ til et koselig bad som utstråler eksklusivitet. Besøk din nærmeste HTH-butikk, hvor du kan se de vakre finerte skapdørene.

I butikken kan du også få personlig rådgivning om hvordan du skal innrede det nye badet ditt når du snakker med en av de dyktige innredningskonsulentene våre.