Vakkert bad med myke kanter

Mono | HTH

Kundenes favorittdesign til badet
/ MONO

Mono | HTH

Tidløst og vakkert bad

Mono er ett av våre mest populære badedesigner, og det er ikke uten grunn. Det vakre badets hvite skapdører matcher mange forskjellige håndtak og benkeplater, så du har alle muligheter for å skape et uttrykk som passer til din individuelle smak.

  

Ønsker du et håndtaksløst bad?

Hos HTH kan du velge det unike VH-7 Concept, som er ideelt hvis du vil ha et vakkert bad i et håndtakssløst design. Det håndtaksløse konseptet har funksjonelle håndtaksspor som plasseres bak skapdørene, slik at du får et elegant og vakkert bad.

Mono | HTH

Fakta

Badedesignet Mono har 16 mm skapdører som har utfreste kanter med en liten radius. Det gir kantene en vakker avrunding som myker opp designet visuelt. Skapdørene er malt med slitesterk, hvit lakk.

Se prislisten, hvor du kan finne priser og mål på modell Mono.

Praktiske lakkerte skapdører

Med Modell Mono får du mer enn et vakkert bad. Du får noen slitesterke skapdører som er lette å rengjøre og vedlikeholde , og skapdørene bærer til og med inneklimamerket. Dette er noen av fordelene som gjør det vakre badet med lakkerte skapdører til et enda bedre valg.

Mono til kjøkken og bad

Hos HTH kan du innrede hele hjemmet ditt i samme design, så du trenger ikke å stoppe ved bare et vakkert bad. Velg for eksempel modell Mono til kjøkkenet ditt hvis du ønsker å skape en designmessig rød tråd mellom kjøkkenet og badet ditt.

Få mer inspirasjon til å innrede et vakkert bad i vårt badegalleri.

 

Se det vakre badet i en HTH-butikk

Hos din lokale HTH-butikk kan du se og føle Mono, samt alle de andre designene våre til kjøkkenbad og garderobe. I butikken kan du få personlig veiledning av en av de erfarne konsulentene våre, som kan hjelpe deg med å finne det perfekte badet. 

Finn din nærmeste HTH-butikk.

Mono | HTH

Modell Mono fås både til kjøkkenet og garderoben, slik at du kan få en flott sammenheng i boliginnredningen din.

Har du lyst til å gjøre det selv?

Mono | HTH

Hos HTH har vi gjort det enkelt å få et vakkert bad. Du kan kjøpe modell Mono med avrundede kanter hos både HTH eller som Gjør Det Selv.

Modell Mono er i den velkjente HTH-kvaliteten, men til en lavere pris. Til gjengjeld må du gjøre noe av arbeidet selv. Derfor er det for deg som kan og vil selv. Se modell Mono og Gjør Det Selv.