HTH Kjøkkenforum, Alnabru

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Alnabru
Strømsveien 245, N-0668 Oslo
N-0614 Alnabru

Tlf.: +47 22 91 40 00

E-post: info.alnabru@hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

Service/Reklamasjon:
http://service.hth.as

Glatt Hvit | HTH

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Alnabru

Er du på jakt etter ditt nye drømmekjøkken? Hos HTH i Alnabru vet vi at kjøkkenet er det viktigste rommet i hjemmet, og vi er spesialister på å skreddersy kjøkkenløsninger som passer dine behov.

Vi har et bredt sortiment som spenner fra romantiske stil til den klassiske, minimalistiske kjøkkendesignen. Så leter du etter et nytt kjøkken, baderom eller garderobe, kan vi skreddersy et tilbud til deg. Våre erfarne kjøkkenkonsulenter står alltid til rådighet, og de er klare til å råde deg hele veien gjennom prosessen. Vi kan garantere at du ikke vil overse noen detaljer og får det beste resultatet.

Få gode råd og veiledning

Det er vår erfaring at du får det beste resultatet hvis du har gjort deg noen grundige overveielser rundt det nye kjøkkenet ditt. Derfor tilbyr vi deg å bestille et møte og få en gratis og uforpliktende samtale med én av våre rådgivningseksperter. På den måten kan du bli inspirert av de innovative løsningene våre og komme et skritt nærmere drømmekjøkkenet ditt.

Er du nysgjerrig og leter etter inspirasjon, er du naturligvis alltid velkommen til å kikke innom vår HTH-butikk i Alnabru. Her kan du gå på oppdagelsesferd og bli inspirert av alle våre flotte utstillingsmodeller.