HTH Kjøkkenforum, Arendal

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Arendal
Frolandsveien 178
N-4848 Arendal

Tlf.: +47 37 02 76 43

Faks: +47 37 09 83 26

E-post: renate.hoyland@arendal.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

Onsdag 16 oktober holder vi stengt Bygg reis messe

Glatt Hvit | HTH

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Arendal

Hos HTH i Arendal får du mer enn et kjøkken. Våre kjøkken kombinerer elegante og funksjonelle designer av høy kvalitet. Vi tilbyr skreddersydde kvalitetsløsninger hvor det er tatt høyde for alle detaljer – fra behov til budsjett.

Kjøkkenet er hjemmets hjerte, og ethvert nytt kjøkken fra HTH i Arendal avspeiler dine ønsker. Vi brenner for å gjøre drømmene dine til virkelighet, og våre dyktige rådgivningseksperter står klare til å råde og inspirere deg. Intet prosjekt er for lite, så nøl ikke og la oss hjelpe deg i gang med å realisere kjøkkendrømmen din.

Bestill et uforpliktende møte og la oss ta en samtale om hvordan vi sammen kan finne frem til den ideelle kjøkkenløsningen for deg.

Skal du bygge nytt eller renovere?

Om du leter etter et nytt kjøkken, bad eller garderobe, kan vi skreddersy den rette løsningen for deg. Vi er spesialister på å realisere drømmer, og vi er leveringsdyktige i nåtidige og moderne løsninger som du får stor glede av i mange år fremover. Vi sørger for at du har oversikt på alle detaljene, som sikrer et perfekt resultat.

Du er alltid velkommen til å kikke innom vår HTH-butikk i Arendal, hvor du kan samle inspirasjon og gå på oppdagelsesferd blant vårt utvalg av elegante utstillingsmodeller.

Våre ansatte

Morgan Martinsen

Selger Proffmarked

92 28 83 88

moma@hth.no

Tine Berge

Interiørkonsulent

41276363

tibe@hth.no