HTH Kjøkkenforum, Bergen

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Bergen
Fjøsangerveien 57,
N-5054 Bergen

Tlf.: +47 55 59 94 40

Faks: +47 55 59 94 41

E-post: info@bergen.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Glatt Hvit | HTH

Utstillingssalg

Les mer


Velkommen til HTH i Bergen

Når du skal velge et nytt kjøkken, skal det passe din stil, dine ønsker og ditt budsjett. Hos HTH i Bergen vet vi at du må gjøre mange overveielser når du skal velge et nytt kjøkken. Det kan fort virke uoverskuelig, og derfor hjelper vi deg fra start til slutt. På den måten kan vi garantere at du får akkurat det kjøkkenet du drømmer om.

Det moderne liv krever sitt kjøkken, og et nytt HTH-kjøkken skal gjøre hverdagen på kjøkkenet lettere. Våre kjøkkenkonsulenter hos HTH i Bergen sørger for at du får ekstra plass til matlagingen eller til oppbevaring av kjøkkenutstyr, alt etter hva du ønsker. Vår nytenkende og innovative design er en hjelpende hånd i hverdagen.

Skreddersydde løsninger

Drømmer du om et nytt baderom eller en ny garderobe? Da kan vårt team hos HTH i Bergen skreddersy en løsning som passer dine ønsker og behov. Bestill et gratis møte og få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan gjøre drømmene dine til virkelighet.

Du er selvsagt alltid velkommen til å besøke oss i butikken. Her kan du få råd, profesjonell veiledning eller finne inspirasjon blant våre flotte utstillingsmodeller.