HTH Kjøkkenforum, Drammen

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Drammen
Bjørnst. Bjørnsonsgt. 92
N-3044 Drammen

Tlf.: +47 31 30 16 00

E-post: info@drammen.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

Service/Reklamasjon:
http://service.hth.as

Model Stockholm

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Drammen

Er du på utkikk etter et nytt kjøkken, finner du en rekke forskjellige designer og materialer i vårt utvalg av kjøkkenmodeller hos HTH i Drammen. Våre kjøkken har hver sine egne unike særpreg, som gjør at du får akkurat det drømmekjøkkenet du ønsker deg.

Hos HTH i Drammen vet vi at når du skal velge nytt kjøkken, er det mange overveielser du må gjøre deg. Vi hjelper deg fra start til slutt. Det betyr at når du velger et HTH-kjøkken, får du innfridd ønskene dine rundt design og funksjonalitet, samtidig som vi holder oss innenfor budsjettet ditt.

Skreddersydde løsninger

Våre dyktige kjøkkenkonsulenter er spesialiserte på å designe skreddersydde løsninger innenfor kjøkken, bad og garderobe. Drømmer du om et nytt baderom eller en ny garderobe, kan vi hos HTH i Drammen hjelpe deg. Bestill et gratis designmøte og få en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.

Du er naturligvis alltid velkommen til å besøke HTH-butikken i Drammen. Her kan du se vårt store sortiment innen kjøkken-, bad- og garderobeløsninger.

Våre ansatte

Raymond Sollie

Daglig Leder

45194144

rkso@hth.no