HTH Kjøkkenforum, Førde

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Førde
Naustdalsvegen 5
6800 Førde

Tlf.: +47 57 82 66 10

E-post: info@forde.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Glatt Hvit | HTH

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Førde

Drømmer du om et nytt kjøkken? Hos HTH i Førde vet vi at kjøkkenet er husets hjerte, hvor familie og venner samles til god mat og hyggestunder. Den gode maten og det hyggelige selskapet står du for, mens vi hjelper med å designe det nye kjøkkenet ditt.

Hos HTH i Førde er kjøkkenkonsulentene våre eksperter på å realisere kjøkkendrømmer. Vi etterkommer ønskene dine til design og sørger for at funksjonaliteten er i toppklasse, samtidig som vi har fokus på alle detaljene.

Gjør hverdagen lettere

Det moderne liv krever sitt kjøkken, og det avspeiles hele veien gjennom ditt nye HTH-kjøkken. Vår nytenkende og innovative design kommer til uttrykk i alt vi gjør. Helt fra valg av grep til en godt gjennomtenkt skuffeinnredning. Det gjør at hverdagen på det nye kjøkkenet ditt blir lettere.

Drømmer du i stedet om et nytt baderom eller en ny garderobe? Våre dyktige konsulenter hos HTH i Førde er spesialiserte innen både bad- og garderobeløsninger. Du er velkommen til å kikke innom og få råd og veiledning. Bestill et gratis møte og la oss ta en uforpliktende samtale om hvordan vi kan realisere dine kjøkkendrømmer.

Våre ansatte

Linda Brendehaug

Interiørselger

40400133

lbre@hth.no

Stian Valvik

Interiørselger

40401187

stva@hth.no

Helene Vatnøy Fedøy

Interiørselger

477 91 963

hevf@hth.no

Benedicte Haave

Interiørselger

40400136

behv@hth.no