HTH Kjøkkenforum, Lillehammer

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Lillehammer
Storgata 106
N-2615 Lillehammer

Tlf.: +47 61 24 68 50

Faks: +47 61 24 68 58

E-post: info@lillehammer.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Glatt Hvit | HTH

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Lillehammer

Matlaging, en dyp samtale over en kopp kaffe eller hyggelige stunder med familien. Kjøkkenet danner rammen rundt mange forskjellige situasjoner, og det er et rom hvor det tilbringes mye tid. Hos HTH i Lillehammer er vi spesialister på skreddersydde kjøkkenløsninger, og hos oss kan du få et nytt kjøkken som passer nettopp dine behov.

Vi bestreber oss på å inspirere og realisere kjøkkendrømmene dine og samtidig gi deg en kundeopplevelse i verdensklasse. Om du leter etter nytt kjøkken, bad eller garderobe, kan vi skreddersy en løsning som realiserer drømmene dine. Kikk innom HTH i Lillehammer og kom et skritt nærmere å realisere drømmene dine.

La ekspertene våre gi deg råd

Bestill et møte og la oss høre hva drømmene dine er. På denne måten kan vi skreddersy den optimale løsningen til deg, og du kan samtidig bli inspirert av rådgiverne våre, som alle er eksperter på å gjøre kjøkkendrømmer til virkelighet.

Ønsker du å gå på oppdagelsesferd i vårt kjøkkenunivers, er du alltid velkommen i vår butikk. Her kan du hente inspirasjon fra vårt brede utvalg av utstillingsmodeller og spørre konsulentene våre om råd og veiledning.