HTH Kjøkkenforum, Oslo

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Oslo
Munkedamsveien 35
N-0250 Oslo

Tlf.: +47 22 86 29 20

E-post: info@oslo.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

Service / Reklamasjon:
http://service.hth.as

Åpningstider - Jul 2018:
Torsdag d. 27/12: 10.00 - 15.00
Fredag d. 28/12: 10.00 - 15.00
Lørdag d. 29/12: 10.00 -13.00

Model Stockholm

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Oslo

Det er mange overveielser du må gjøre deg når du skal velge et nytt kjøkken. Hos HTH i Oslo hjelper vi deg fra start til slutt, og dermed slipper du å overse noe i prosessen. Et kjøkken fra HTH innfrir ønskene dine til design og funksjonalitet, og vi holder oss naturligvis alltid til budsjettet ditt.

Hos HTH i Oslo finner du en rekke forskjellige designer og materialer, og du kan designe ditt nye kjøkken akkurat slik du drømmer om. Et nytt kjøkken fra HTH er med sin innovative og nytenkende design med på å gjøre hverdagen din lettere. Det gjelder uansett om du skal oppbevare kjøkkenutstyret ditt eller skal ha plass til en hjelpende hånd under matlagingen.

Skreddersydd etter dine behov

Hos HTH i Oslo er våre dyktige konsulenter spesialiserte på skreddersydde løsninger. Går du og drømmer om et nytt baderom eller en ny garderobe, kan vi hjelpe deg med planleggingen, slik at du kan gjøre drømmene dine til virkelighet. Bestill et gratis designmøte og la oss ta en uforpliktende samtale om hvordan vi kan realisere drømmene dine.

Du er alltid velkommen til å besøke oss i butikken. Her kan du se vårt store sortiment innenfor kjøkken-, bad- og garderobeløsninger.