HTH Kjøkkenforum, Østfold

HTH Kjøkken Østfold er klar til å levere til kjøkken, bad og garderobe til proffmarkedet.

HTH selger både fabrikkbestilte og lagerførte varer. Våre lagerførte varer ligger tilgjengelig Oslo, og kan bli levert i løpet av to virkedager.

Våre kunder skal være garantert kvalitet og trygghet fra start til slutt. HTH Østfold tilbyr derfor en total serviceløsning. Vi gjør hele jobben med kjøkken, bad og garderobe for deg slik at du kan bruke tiden din på annet. Hos oss får du en fast kontaktperson å forholde deg til, og våre håndverkere kan montere og ferdigstille både kjøkken bad og garderober. Dessuten har vi egne sjåfører som leverer alt av bestillinger med våre biler, slik at logistikk og avtalte datoer overholdes. Vi står for transport av varer til våre kunder i hele Østfold og kan vise til en leveringssikkerhet vi er meget stolte av.

Vi har god erfaring med å levere komplette løsninger til prosjektmarkedet. Vi leverer kjøkken, bad og garderober til alle typer byggeoppdrag- alt fra eneboliger, leiligheter og hytter til barnehager og næringsbygg. Vi deltar på byggemøter og følger planleggingen. HTH Kjøkken Østfold er en del av et større konsern og en trygg samarbeidspartner.
Kontakt våre prosjektkonsulent Daniel Pedersen på 40 80 22 00 eller dped@hth.no for ytterligere informasjon.

Se vår brosjyre