Få mer plass på et lite kjøkken

Det finnes flere måter å optimalisere plassen i et lite kjøkken på, slik at du utnytter hver eneste centimeter fullt ut. Få et innredningsforslag som gir mer plass og får kjøkkenet ditt til å virke større.

Romantisk minikjøkken med masse skapplass
HTH

Kjøkkenekspert Joachim Holmberg

”Slik utnytter du hver en centimeter”

Er du heldig, og har et lite kjøkken? Med konkrete tips fra oss, kan du få alle kjøkkendrømmene dine oppfylt, selv om det er liten plass. Bestill et designmøte i din nærmeste HTH-butik.

HTH

Udnyt pladsen optimalt

Utnytt rommets høyde

Innredningen av et lite kjøkken krever ekstra omtanke. Ekstra høye skapkomponenter som overskap, eller flere skap bygd oppå hverandre, gir mer oppbevaringsplass, og du får fullt utbytte av plass som ellers ikke blir brukt. Øverst setter du kjøkkenutstyret du ikke bruker så ofte.

Romslige sokkelskuffer

I en effektiv innredning av et lite kjøkken er der ingen plass å miste. Utnytt plassen helt ned til gulvet med sokkelskuffer. De har veldig god oppbevaringskapasitet, og du får lett plass til flere av dem.

Utnytt hjørner effektivt

Hjørneplassen må ikke gå til spille i et lite kjøkken. CornerMoveID er en ny og smart måte å sikre full utnyttelse på. Her kan du heve og senke hjørneskapet ved å trykke på en bryter. Skapet har dessuten innebygd lys og elektrisk kontakt. 

ALT PÅ ÉN KOMPAKT VÆG

Samle hele kjøkkenet ditt på en vegg. Skap, arbeidsstasjoner og hvitevarer. Kompaktheten gir rene linjer, skaper ro og får kjøkkenet til å virke større. Løsningen er perfekt når det er trangt om plassen, men kan fungere vel så godt i større rom.

  

Kom på plass i det lille kjøkkenet

Har du bruk for flere tips til innredning, kan du alltid titte innom den nærmeste HTH-butikken og spørre den lokale kjøkkenkonsulenten om råd.

Bestill et designmøte
HTH
Stockholm | HTH

Oplev alle mulighederne

Når du skal indrette dit lille køkken, kan du finde inspiration og gode ideer ved at besøg en HTH-butik.
Vi har udstillet mange forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning
til dit køkken.

Kom og oplev dit nye køkken