BÆREKRAFTIG AVFALLSSORTERING PÅ KJØKKENET

Sorter kjøkkenavfallet på en enkel måte ved bruk av et bærekraftig avfallssystem.


NYTENKNING INNENFOR BÆREKRAFTIG AVFALLSSORTERING

Et søppelspann med flere rom gjør det mulig å sortere kjøkkenavfallet på en hensiktsmessig og bærekraftig måte. Et søppelspann er samtidig en praktisk detalj som er til stor nytte i hverdagen.

HOLD STYR PÅ KJØKKENAVFALLET

Søppelspannet er kanskje ikke det første du tenker på når du planlegger det nye kjøkkenet ditt. Ikke desto mindre er valget av søppelspann viktig for å sikre funksjonaliteten i kjøkkenet.

Når du lager mat, bruker du avfallsbøtten på kjøkkenet mer enn du tror. Derfor bør du også tenke over hvordan du enklest kvitter deg med kjøkkenavfallet. Er det for eksempel enklere med et integrert søppelspann du kan trekke ut som en skuff, i stedet for at det åpnes som et skap?

Se hvordan du kan innrede kjøkkenet ditt

AVFALLSSORTERING ER BRA BÅDE FOR MILJØET OG SAMVITTIGHETEN

Et søppelspann med flere rom gjør avfallssorteringen enklere og mer oversiktlig.

Jeg er klar for å gi deg råd om mulighetene for å designe kjøkkenet ditt slik at det blir enkelt å sortere avfall.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Harmony Dark | HTH
Harmony Dark | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Harmony Dark | HTH
Midnight blue | HTH Kitchen

HVOR MYE PLASS HAR DU TIL AVFALLSSORTERING?

Hvis du tenker inn avfallssortering i kjøkkeninnredningen helt fra begynnelsen av, har du mulighet for å designe løsningen slik at den matcher dine behov 100 %.

Avfallsskuffer fås i standardstørrelser fra 30 til 100 cm avhengig av hvilken type skuffer du velger.

Finn dine kjøkkenskuffer

Avfallssortering utgjør en forskjell

Sortering av kjøkkenavfallet ditt er mer enn bare en praktisk foranstaltning. Det er en løsning som er godt både for miljøet og den gode samvittigheten din. De fleste vil gjøre noe bra for miljøet ved å sortere kjøkkenavfallet, men det kan være vanskelig hvis ikke forholdene er lagt til rette for det.

Et søppelspann med flere rom gjør avfallssorteringen enklere og mer oversiktlig. Avfallssortering bidrar også til at vi kaster mindre mat, og det har en positiv effekt på CO2-regnskapet.

Større krav til sortering i fremtiden

Avfallssortering utgjør hele forskjellen mellom gjenvinning eller brenning av kjøkkenavfall. Når vi gjenvinner kjøkkenavfallet, har det stor effekt på CO2-utslippet, som ifølge den danske Miljøstyrelsen reduseres med 589 000 tonn i året, dersom alle danske hjem sorterer kjøkkenavfallet.

I dag er det forskjellig fra kommune til kommune hvilke forventninger og krav det er til avfallssortering. Samfunnets økte fokus på klima og miljø kan bety at det kommer flere krav til hvordan vi håndterer kjøkkenavfall, og det er en fordel å være forberedt med et miljøvennlig søppelspann på kjøkkenet.

Få mer informasjon

Trenger du råd og veiledning til hvordan du får en
bærekraftig avfallssortering på kjøkkenet ditt, kan
du alltid titte innom den nærmeste HTH-butikken din,
hvor du kan få snakke med en av kjøkkenekspertene våre.