Benkeplater til vaskerommet

Vaskerommet blir brukt som hjemmets arbeidsrom, der mange av hverdagens praktiske gjøremål gjøres. Derfor må du velge en benkeplate til vaskerommet som innfrir behovene dine.

Mono | HTH
HTH

Innredningsekspert Thomas Karlsen:

“Tenk over dine behov, og hvilket materiale som passer til din stil”

Ekstra benkeplass gjør det enklere når det vaskede tøyet skal legges sammen, og vinterskoene vaskes. Når du velger benkeplate til vaskeromsinnredningen, må du vurdere hva du bruker vaskerommet til.

HTH

Valg av materiale

Benkeplater til vaskerom fås i flere ulike materialer, akkurat som til kjøkken og bad. Vi anbefaler at du tar deg god tid til å velge benkeplate til vaskerommet.

Hvilken benkeplate du syns passer best til vaskerommet er en smakssak. Vi anbefaler likevel at du velger en benkeplate som passer vaskeromsmodellen, og resten av boligstilen din. Vurdér derfor grundig hvilket materiale som passe til din stil.

Grovkjøkken i vaskerommet

Mange bruker vaskerommet som et grovkjøkken til å gjøre kjøkkenarbeid som å skylle grønnsaker fra hagen eller rense fisk. Avhengig av om det er meningen at du skal bruke vaskerommet som grovkjøkken må du vurdere hvor stor benkeplate du har behov for.

I tillegg må du også vurdere om du trenger en vask i benkeplaten. En ekstra vask kan være praktisk i mange situasjoner, og da unngår du å dra skitt og jord inn til kjøkkenvasken. Det gjør dog også benkeplaten noe dyrere, så det er verdt å vurdere om du trenger en vask i benkeplaten eller ikke. 

Mer informasjon

Trenger du veiledning for å velge benkeplaten som passer best til deg? Ekspertene våre er alltid klare til å hjelpe deg.

Avtal designmøte
HTH
Mono | HTH

Se mulighetene dine

Ønsker du å prøve benkeplaten før du velger? Stikk innom din lokale HTH-butikk og bli inspirert.

Finn din HTH-butikk