Benkeplater til vaskerommet

Ekstra benkeplass gjør det enklere når det vaskede tøyet skal legges sammen, og vinterskoene vaskes. Når du velger benkeplate til vaskeromsinnredningen, må du vurdere hva du bruker vaskerommet til. Se de beste benkeplatetypene til vaskerommet.

VALG AV MATERIALE

Benkeplater til vaskerommet fås i flere forskjellige materialer, akkurat som til kjøkkenet og badet. Uansett hvilket rom du velger benkeplate til, er det særlig tre ting du bør tenke på: stil, behov og budsjett.

Det kan være en fordel at benkeplaten i vaskerommet er slitesterk og enkel å rengjøre, så den passer til de praktiske gjøremålene i hverdagen. Ellers er det en smakssak hvilken benkeplate du synes passer best til ditt vaskerom.

Bli guidet i benkeplater

Få hjelp til å velge

Hvis du trenger flere råd til å velge benkeplate
til vaskerommet, kan du alltids stikke innom din
nærmeste HTH-butikk, der du kan snakke
med en av våre innredningseksperter.

Velg vaskeromsvask

Avhengig av hvordan du vil bruke vaskerommet ditt, bør du tenke på hvor stor benkeplate du har behov for. I tillegg bør du vurdere om du skal integrere en vask i benkeplaten.

En ekstra vask kan være praktisk i mange situasjoner, siden du unngår å dra skitt og jord inn til kjøkkenvasken. Velg gjerne en stor og romslig vask, slik at du har plass til en stor bøtte og god arbeidsplass.

En vaskeromsvask gjør likevel også benkeplaten noe dyrere, så det er verdt å tenke over om du har behov for en vask i benkeplaten eller ikke.

Få inspirasjon til vaskerommet

Kjenn på mulighetene

Ta turen innom og kjenn på benkeplatematerialene før du velger. HTHs eksperter står klare til å hjelpe deg.

Finn ut mer om de forskjellige løsningene til vaskerommet hos din lokale HTH-butikk.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Mono | HTH
Mono | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH