Kombinér designen av vaskerommet ditt med hvitevarer

Vaskerommet er for mange et viktig arbeidsrom som rommer flere funksjoner. Et vaskerom skal derfor ha en funksjonell innredning, som utnytter plassen på best mulig måte.

Trend Hvit Eik | HTH
HTH

Innredningsekspert Thomas Karlsen:

«Vaskerommet skal være et funksjonelt rom, noe som stiller krav til innredningen”

Vaskerom, entré, grovkjøkken eller en kombinasjon av alt. Et vaskerom kan ha mange funksjoner. Dette stiller krav til måten du innreder vaskerommet på.

HTH

Hvitevarer i vaskeromsinnredningen

Harde hvitevarer får ofte plass på vaskerommet. Dersom vaskerommet ditt er innredet i kombinasjon eller forlengelse av en entré, er det verd å vurdere om du skal gjemme bort hvitevarene.

Vaskemaskiner, tørketromler og fryser er eksempel på hvitevarer som ofte blir plassert på et vaskerom. Foretrekker du at vaskemaskinen og tørketrommelen ikke står synlig, kan du elegant skjule dem bak skyvedører.

Funksjonalitet på vaskerommet

Innredningen av vaskerommet avhenger i høy grad av hvilke krav du har til rommet. Fra oppbevaringsløsninger med vaskesøyler, til et grovkjøkken. Ettersom vaskerommet ofte brukes til ulike formål, er det også viktig å tenke over funksjonaliteten.

Overveier du en vaskemaskin og tørketrommel på vaskerommet, bør du tenke over høyden på vaskesøylen. Løft gjerne vaskesøylen opp til et nivå hvor du får god arbeidshøyde.

Gjenbruk eller nye hvitevarer?

Valg av harde hvitevarer er en kostbar post i en ny vaskeromsløsning. Dersom hvitevarene dine er av nyere dato, er det derfor verdt å vurdere om du skal gjenbruke dem, slik at du får et større økonomisk spillerom til andre elementer på vaskerommet.

Nye hvitevarer er imidlertid noe rimeligere i drift, og bedre for miljøet. Det kan derfor være en fordel dersom du skifter ut de gamle hvitevarene. Ut over dette er det forskjell på støynivå, ettersom teknologien konstant forbedres.

Få mer informasjon

Har du bruk for flere råd om hvordan du kombinerer design av vaskerom med hvitevarer, kan du alltid stikke innom den nærmeste HTH-butikken og ta en prat med en av ekspertene våre.

Avtal et gratis designmøte
HTH
Next Hvid Højglans | HTH GO

Se alle mulighetene

Få vite mer om de forskjellige løsningene til vaskerommet hos den lokale HTH-butikken din. Vi har stilt ut flere forskjellige løsninger, som kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen til vaskerommet.

Kom og opplev det nye vaskerommet ditt