Frisk opp kjøkkenet ditt

Få gode råd til hvordan du enkelt kan fornye kjøkkenet ditt med forskjellige utskiftninger.

Focus Laminat | HTH
HTH

Kjøkkenekspert, Thomas Karlsen

“DET TRENGER VERKEN Å VÆRE DYRT ELLER VANSKELIG”

De aller fleste kan klare en mindre kjøkkenrenovering uten hjelp fra en håndverker. Det er mange måter å oppdatere kjøkkenet på, eksempelvis med nye håndtak eller utskiftning av kjøkkendører, noe som gir stor effekt.

HTH

Skift dørene

Nye dører til gamle skap er en enkel og billig måte å få et helt «nytt» kjøkken på. Kjøkkendørene tar opp store flater i kjøkkenet, og det er derfor i høy grad dørene som gir særpreg på kjøkkenet.

En ny farge, en annen type skapdørereller et bytte av dører med håndtak til håndtaksløse dører vil merkbart fornye kjøkkenet. Det eneste du må passe på er at de nye skapdørene har samme mål som de gamle.

Slutt med skuffer som smeller

Med soft-lukk er det slutt på bråkete skuffer og skap som smeller. I stedet lukker de mykt og lydløst. Det gir et mer behagelig lydnivå – og sliter mindre på kjøkkenet.

Soft-lukk-beslaget kan ettermonteres på stort sett alle HTH-modeller – og mange andre kjøkkener, for den saks skyld – og det tar kort tid å gjøre det selv. Her får du en merkbar kjøkkenfornyelse for små midler.

Nye håndtak

Nye håndtak til dørene har stor effekt på stilen i kjøkkenet, og koster ikke mye. Effekten kan også skapes med andre former, størrelser og materialer. Se alle håndtak i katalogen «Fronter og tilbehør»

Det eneste du må være oppmerksom på når du velger nye håndtak, er at de kan monteres i de samme hullene som de gamle håndtakene slik at kjøkkendøren holdes intakt. 

Fra skap til skuffer

Når du først har hatt skuffeskap, vil du ikke gå tilbake til alminnelige skap. Med skuffeskap har det aldri vært enklere å finne frem i skapene dine. Se mulighetene med kjøkkenskuffer.

En fordel ved denne kjøkkenfornyelsen er at det er utrolig lett å endre et skap til et skuffeskap. Dørene skal bare demonteres og så tas de gamle hyllene ut og nye skuffer settes inn.

Det hele kan kjøpes i nettbutikken eller i HTH-butikkene. 

Trenger du mer inspirasjon?

Det finnes mange andre måter man kan friske opp kjøkkenet på. Avtal et gratis og uforpliktende rådgivningsmøte med en av HTHs innredningskonsulenter, og hør mer om hvilke muligheter du har.

Bestill et designmøte
HTH
Køkkenkærlighed der holder | HTH

Se hvordan du kan fornye kjøkkenet ditt

Opplev mulighetene for fornyelse, ved selvsyn i den lokale HTH-butikken din. Kjøkkenekspertene våre står klare til å gi råd om utskiftning av kjøkkendører, og mange andre smarte kjøkkenfornyelser.

Finn din nærmeste HTH-butikk