Kjøkkenfornyelse

Gi kjøkkenet ditt nytt liv med våre beste råd til en enkel kjøkkenfornyelse. Finn gode ideer til å fornye kjøkkenet ditt – uten store utgifter til håndverkere eller et helt nytt kjøkken.

TRENGER DU MER INSPIRASJON?

Det finnes mange andre måter man kan friske
opp kjøkkenet på. Avtal et gratis og uforpliktende
rådgivningsmøte med en av HTHs innredningskonsulenter,
og hør mer om hvilke muligheter du har.

FRA SKAP TIL SKUFFER

Når du først har hatt skuffeskap, vil du ikke gå tilbake til alminnelige skap. Med skuffeskap har det aldri vært enklere å finne frem i skapene dine. Se mulighetene med kjøkkenskuffer.

En fordel ved denne kjøkkenfornyelsen er at det er utrolig lett å endre et skap til et skuffeskap. Dørene skal bare demonteres og så tas de gamle hyllene ut og nye skuffer settes inn.

Det hele kan kjøpes i nettbutikken eller i HTH-butikkene.

Se mulighetene med kjøkkenskuffer

SLUTT MED SKUFFER SOM SMELLER

Med Soft-Lukk er det slutt på skuffer og skap som lager en støyende smekkelyd. I stedet lukkes de mykt og lydløst, noe som gir et mer behagelig lydnivå – og det sliter dessuten mindre på kjøkkenet.

Soft-Lukk-beslag kan ettermonteres på stort sett alle HTH modeller – og for den saks skyld også mange andre kjøkken. Da får du en merkbar kjøkkenfornyelse til en rimelig pris.

Kjøp Soft-Lukk beslag her

SE HVORDAN DU KAN FORNYE KJØKKENET DITT

Opplev mulighetene for fornyelse, ved selvsyn i den lokale HTH-butikken din. Kjøkkenekspertene våre står klare til å gi råd om utskiftning av kjøkkendører, og mange andre smarte kjøkkenfornyelser.
HTH Expert
Nordic Creation | HTH
Nordic Creation | HTH
HTH Expert