FÅ IDEER TIL HYTTEKJØKKENET

Drømmer du om et nytt hyttekjøkken? Se de 3 største trendene, og få inspirasjon til innredning, materialer og farger til ditt eget hyttekjøkken.

FÅ TEGNET DITT
HYTTEKJØKKEN

Har du bruk for råd og veiledning til hvordan du
innreder hyttekjøkkenet ditt?

Hos HTH kan du alltid få rådgivning av våre
kjøkkeneksperter, som kan tegne ditt kjøkken
og gi deg et uforpliktende tilbud.

Avtal et gratis designmøte og få tegnet din
kjøkkendrøm.


«KUNDENE ER OFTE LITT DRISTIGERE PÅ HYTTA»

Julie Kürstein

Scandinavian Classic | HTH
Base Green Fenix Laminat | HTH Art | HTH

SETT FARGE PÅ HYTTEKJØKKENET

«Når hyttekjøkkenet skal velges, sier kundene ofte: Det må ikke ligne på kjøkkenet vi har hjemme», forteller Julie Kürstein og fortsetter: «Kundene våger ofte litt mer på hytta og velger det de kanskje ikke var modige nok til å velge til hjemmekjøkkenet».

Det finnes likevel fortsatt mange hvite kjøkken på hyttene. Det henger blant annet sammen med at hytter ofte bygges i tre, og her fungerer det hvite kjøkkenet som en god kontrast til vegger og tak av tre.

Få tips til farger i kjøkkenet

ÅPNE HYLLER GIR INNREDNINGEN BRODD

«Jeg ser ofte at kundene våre gjerne vil erstatte de tradisjonelle overskapene med åpne hyller i hyttekjøkkenet. Tingene må gjerne stå fremme. Det gir en hyggelig stemning og signaliserer: Her må man gjerne være», sier Julie.

Hun fortsetter: «Hyller fås så de matcher kjøkkenfrontene eller benkeplaten 100 %, men vi ser også at kundene finner gjenbruksmaterialer til hyller. Igjen for å gi innredningen brodd og personlighet».

Få tips til åpne hyller

ET HYTTEKJØKKEN MÅ OPPLEVES

Når du skal velge kjøkken til hytta, må du ut og se og kjenne på alle materialene. Det kan du i våre store flotte HTH-butikker, der du også kan få personlig rådgivning av våre erfarne kjøkkeneksperter.
HTH Expert
Art | HTH
Art | HTH
HTH Expert