SLIK FINNER DU DEN RIKTIGE KJØKKENVIFTEN

Kjøkkenviften fjerner matos, fett, lukt og damp og er derfor essensiell for et behagelig inneklima på kjøkkenet. Samtidig er kjøkkenviften en stor del av kjøkkenets visuelle identitet. Vi veileder deg til å finne den kjøkkenviften som passer deg i både funksjon og design.

Få ekspertråd

Kjøkkenekspertene våre står klare til å hjelpe deg med å
finne den optimale kjøkkenvifteløsningen til drømmekjøkkenet ditt.

Avtal et gratis designmøte og få veiledning til valget av
kjøkkenvifte i din nærmeste HTH-butikk.

TA UTGANGSPUNKT I DINE BEHOV

Når du skal velge kjøkkenvifte, bør du vurdere behovene dine. Lager du sjeldent mat, kan du nøye deg med en mindre avansert modell enn hvis du utfolder de kulinariske evnene dine på kjøkkenet oftere

Når du har bestemt deg for det praktiske rundt kjøkkenviften, er neste skritt det visuelle. Kjøkkenvifter kommer i forskjellige monteringsformer, farger, størrelser og materialer, som sammen er med på å skape stemning på kjøkkenet.

Les mer om hvitevarer og kjøkkendesign

LA KJØKKENVIFTEN FREMHEVE DET BESTE PÅ KJØKKENET

Understrek stilen din med en kjøkkenvifte som gir kjøkkenet personlighet og fungerer som et iøynefallende utsmykningselement.

UNDERSTREK STILEN DIN MED EN KJØKKENVIFTE

Tør du å gå all-in på en kjøkkenlook?

Pierre Leander har valgt en mørk og maskulin look, hvor en kjøkkenvifte med sort ramme og halvtransparente glass spiller en sentral rolle for helhetsuttrykket.

Bli inspirert av det maskuline kjøkkenet

HVA KOSTER EN KJØKKENVIFTE?

Kjøkkenvifter varierer i pris alt etter størrelse, design og funksjoner. Skapsinnebygde kjøkkenvifter og noen tak- og vegghengte kjøkkenvifter fås til en pris på mellom NOK 2.100 og 7.200,-

Takvifte, kokeplater med integrert kjøkkenvifte samt vegg- og takhengte kjøkkenvifter befinner seg typisk i et prisområde på mellom NOK 7.200 og 29.000,-

Besøk din lokale HTH-butikk og få et godt tilbud.

Se mulighetene hos din HTH-butikk

AEG ComboHub | HTH
Miele | HTH Siemens Cashback | HTH

GODT INNEKLIMA – HELT AV SEG SELV

Gjør hverdagen og matlagingen smart med en intelligent kjøkkenvifte som starter av seg selv. Kjøkkenviften måler automatisk dampintensitet og fettinnhold på kjøkkenet, så den vet når den skal slå seg på og av.

Du kan også velge en kokeplate og kjøkkenvifte som snakker sammen trådløst og sørger for at kjøkkenviften stilles inn etter kokeplaten.

Se flere intelligente kjøkkenløsninger

KJØKKENVIFTE MED AVTREKK ELLER RESIRKULASJON?

En kjøkkenvifte med avtrekk fører damp og matos ut av boligen din. Det har historisk sett vært den mest effektive løsningen, men det lar seg ikke gjøre i alle boliger.

Kjøkkenvifter med resirkulasjon suger inn matos og renser det i et kullfilter, hvorpå den rene luften føres tilbake til kjøkkenet. Kullfilteret må renses eller skiftes en til tre ganger i året for optimal effekt.

Ulempen har vært at dampen fra matlagingen ikke fjernes. I dag er teknologien likevel så god at mange resirkulasjonskjøkkenvifter kan konkurrere med avtrekkssystemet.

Avtal et gratis designmøte og få rådgivning om hvilken kjøkkenvifte du skal velge.

Snakk med en kjøkkenekspert