DET MODERNE LANDKJØKKENET

Landkjøkkenet er en kjøkkenklassiker som kombinerer hygge, hjemmelaget mat og moderne komfort i skjønn forening.

Art | HTH
HTH

Køkkenekspert, Sofie Larsen

”Det moderne landkjøkkenet signaliserer nærvær med familien og tid til hjemmelaget mat”

Landkjøkkenet utstråler idyll. Her er det tid til å lage eget syltetøy, og brødet får heve ferdig, mens hverdagens stress glemmes i en hyggelig stund på kjøkkenet.

HTH

Det grå landkjøkkenet

HTH introduserer nå modellen Art som er en moderne tolkning av et romantisk kjøkken. Art har sjarm og forener det landlige med det moderne.

De rene linjene i fresingen på dører og skuffer, gir Art-kjøkkenet en nordisk touch, som sammen med vitrinedørene gir den landlige stilen.

Er landkjøkkenet noe for deg?

Landkjøkkenet er ikke for alle, men stilen passer perfekt til et familiekjøkken, som brukes til mange aktiviteter, i tillegg til matlaging. Landkjøkkenet er også noe for deg som setter pris på hjemmebakst, og gjerne gjør deg flid med maten.

Landkjøkkenstilen er garantert en god match for hjemmet ditt, hvis du lyst til å bruke tid på kjøkkenet.

Få landstilen på kjøkkenet ditt

Landstilen er populær på kjøkkenet, for det å bruke tid på kjøkkenet, og ta seg tid til å lage mat med kjærlighet, har høy status nå. 

Landkjøkkenets kjennetegn er dører med fyllinger eller freste detaljer, kombinert med vitrineskap. En benkeplate i tre tilfører varme til stilen, som passer godt sammen med håndtak i rustikk design. Velg hvitevarer i stål for å forsterke det moderne preget.

Ønsker du mer informasjon?

Avtal et gratis og uforpliktende rådgivningsmøte, for å få inspirasjon til et landkjøkken som passer til hjemmet ditt.

Avtal et gratis rådgivningsmøte
HTH
Scandinavian Classic | HTH

Opplev mulighetene dine

Besøk en av butikkene våre, og få inspirasjon til det nye kjøkkenet ditt. Ekspertene våre er alltid klare til å hjelpe deg.

Finn din nærmeste HTH-butikk