UTNYTT PLASSEN MED SKAP TIL SKRÅVEGGER

Et skyvedørsskap til skråvegger er en optimal måte å utnytte plassen på i skjeve vinkler der det kan være vanskelig å innrede. Dessuten får du massevis av oppbevaringsplass, og skyvefrontene gir rene flater i rommet.

HAR DU PLASS TIL EN INNEBYGD GARDEROBE?

Hvis du har en vanlig endevegg med skråvegger, kan du utnytte plassen optimalt med et innebygd skap med skyvefronter. Høyden og størrelsen på skyvefronter, garderobevegger og inventar kan også tilpasses slik at de passer inn.

Du trenger bare å tenke på at det må være takbredde nok til to firkantede skyvedører. I sidene kan skyvedørene tilpasses slik at du får fullt utbytte av plassen under skråveggen.

FÅ HJELP TIL GARDEROBEN

Hos HTH står vi klar til å gi deg råd når du skal
ha ny garderobe. Vi tar utgangspunkt i
dine ønsker og behov.

Få tegnet din garderobe hos din lokale HTH-butikk,
som også kan hjelpe til med oppmålingen til et
innebygd garderobeskap.

SKJUL OPPBEVARINGEN BAK SKYVEDØRER

Hvis du velger én komplett garderobeløsning med skyvedører, kan du skjule oppbevaringen slik at du får plass til å innrede resten av rommet slik du ønsker.

På den måten får små pyntegjenstander og kunst lov til å spille hovedrollen i innredningen i stedet for flere forskjellige oppbevaringsløsninger som skaper rot.

Få tips til garderobeinnredningen

Walk-in-closet | HTH
Walk-in-closet | HTH Walk-in-closet | HTH

SETT SAMMEN GARDEROBEN ETTER DINE BEHOV

En garderobe til skråvegger kan innredes etter dine ønsker og behov. Kombiner hyller, skuffer, garderobestenger og uttrekk som passer til din garderobe.

I tillegg til inventaret i skyvedørsgarderoben er det viktig med en god belysning samt et heldekkende speil slik at du kan se hvordan antrekket ditt passer sammen.

Slik innreder du et walk-in-closet

SKYVEDØRER SOM PASSER TIL DIN STIL

Velg fra et stort sortiment av farger og materialer til skyvedørene dine, slik at de passer til resten av innredningen.

Overvei også et integrert speil på én eller to av skyvedørene, slik at du ikke trenger å sette av veggplass til et stort speil.

Design skyvedørene dine

Snekkerskap med skyvedøre | HTH
Walk-in-closet | HTH Walk-in-closet | HTH

FÅ INSPIRASJON TIL GARDEROBEN

Gå på oppdagelse i bildegalleriet, og få inspirasjon til både design, innredning, farger og materialer blant de mange forskjellige garderobeløsningene fra HTH.

Se bildene

ALLE ROM OG VINKLER

Det har ingenting å si hvor skrå eller skjeve veggene er. Skyvedørsskap til skråvegger kan skreddersys til skjevhetene i huset.

Hvis det ikke bare er garderoben som skal innredes med et innebygd skap, kan du også få skyvedørsskap til vaskerom, entré, kontor eller et annet rom. Det er kun fantasien som setter grenser.

Våre konsulenter står alltid klare til å hjelpe deg, slik at du kan få svar på alle spørsmålene dine før du investerer i en ny garderobe.
HTH Expert
Snekkerskap med skyvedøre | HTH
Snekkerskap med skyvedøre | HTH
HTH Expert