SLIK INNREDER DU ET FLERFUNKSJONELT VASKEROM

Vaskerommet er et flerfunksjonelt rom som krever en gjennomtenkt innredning for å fungere både som vaskerom, en innbydende entré, grovkjøkken og oppbevaringsrom

Få ideer til innredningen av et innbydende og praktisk vaskerom.

VASKEROM SOM ENTRÉ

Dersom vaskerommet også fungerer som hjemmets primære inngang, bør du i høyere grad tenke over det estetiske uttrykket, ettersom entreen er det første rommet som gjestene dine ser.

Bruk skyvedører i innredningen av vaskerommet, for å skape rene linjer og skjule elinstallasjoner, rengjøringsartikler, vaskesøyler eller skotøy og yttertøy som kan få vaskerommet til å virke rotete.

Få mer inspirasjon til innredning av entreen

FÅ HJELP TIL INNREDNINGEN

Trenger du mer veiledning, eller ønsker råd til
innredningen av entreen, står ekspertene våre
alltid klare til å hjelpe deg.

 

BRUK SLITESTERKE MATERIALER

Vaskerommet er et rom som ofte blir utsatt for slitasje, når gjester og husets beboere passerer og arbeider i rommet. Gjørmete sko, skittent yttertøy og mye annet stiller krav til at materialene på vaskerommet er slitesterke og tåler rengjøring og vannsøl.

Velg eksempelvis laminat, melamin eller folie som robuste materialer til dørene og rustfritt stål, CoreStone eller Corian til benkeplaten. Du kan velge alle HTH-designer til kjøkken, vaskerom, bad og garderobe, så du får en ensartet stil i hele hjemmet.

Velg dine skapdører

Prioriter en vask i vaskerommet

Det er praktisk å ha en vask når rommet fungerer som vaskerom eller grovkjøkken. På den måten kan du skåne kjøkkenvasken når du skal rense jord av grønnsakene fra hagen eller ordne blomster og potteplanter.

Velg for eksempel en diskré vask som går i ett med benkeplaten, eller gi vaskerommet karakter med en svart vask eller en vask i messing og en matchende armatur.

Få tips til å velge vask og armatur

Innred vaskerommet med skyvedører

Skyvedører på vaskerommet gir god plass til oppbevaring, fordi du da kan utnytte høyden fra gulv til tak, og sette opp mange hyller bak dørene. Ettersom de ikke åpnes utover, sparer skyvedørene også plass – og det er en stor fordel i et lite vaskerom.

Skyvedører er derfor geniale i en vaskeromsinnredning, når du vil gjemme unna familiens skotøy, yttertøy og regntøy. Skyvedører gjør det også enklere å oppbevare større ting som støvsuger, koster, bøtter, trappestiger, strykebrett og tørkestativ.

Se mulighetene med skyvedører

FÅ HJELP TIL VASKEROMSINNREDNINGEN

Få mye mer å vite om innredning av vaskerommet hos din lokale HTH-butikk.

Vi har stilt ut flere løsninger som kan hjelpe deg med å innrede vaskerommet ditt.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Mono | HTH
Mono | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH