Få en optimal garderobeinnredning

En smart og funksjonell garderobeinnredning gjør deg tilfreds hver dag.

Garderobeskabe | HTH

God garderobeinnredning sikrer at alt er i skjønneste orden

Glat Hvid | HTH

PERSONLIG GARDEROBE-
INNREDNING

Med HTHs store innredningsprogram får du mange muligheter for en skreddersydd garderobeinnredning som passer dine ønsker og behov. 

Gå på oppdagelsesferd her på siden eller besøk vårt garderobegalleri og få enda mer inspirasjon til garderobeinnredningen.

TILPASSET GARDEROBEINNREDNING

Du har alle muligheter for å innrede garderoben din slik at den passer perfekt til dine behov. Garderobeinnredningen er en hjelpende hånd slik at du kan holde orden på garderoben og enkelt finne de rette klærne. Sørg for at kombinasjonen av hyller, skuffer og stenger er tilpasset dine behov. Start med å overveie følgende fem ting:  

1. Hva skal garderoben oppbevare?

Første trinn i garderobeinnredningen er å få oversikt over hvor mye klær, tilbehør og sko garderoben skal oppbevare.

Kan du klare deg med 1–2 seksjoner, eller trenger du mange flere for å få en god garderobeinnredning? Sørg for å finne et garderobeskap som har nok plass til å romme tingene dine.

2. Stenger hindrer krøllete klær

Stenger gjør det enkelt å få fatt på klærne, og du slipper å måtte folde alt vasketøyet. Kjoler, habitter og skjorter skal helst på stenger for å bevare en krøllfri look. Sørg for at du har nok plass på stengene til de sarte klærne dine.

Tips: Sett stangen høyt slik at du unngår for mange hyller øverst i skapet som kan være vanskelige å nå.

Garderobeskabe | HTH
Garderobeskabe | HTH

3. Skuffer skaper oversikt

Uttrekksskuffer gjør det enklere å få oversikt over garderobeinnredningen i den nederste delen av garderoben. Skuffene fås som trådkurver som enkelt kan trekkes ut. Det er f.eks. genialt til oppbevaring av undertøy, strømper og mindre tilbehør. 

4. Plass-
besparende hyller

Hyller i garderobeinnredningen gjør det mulig å oppbevare mye tøy på lite plass. Har du mye klær, er hyller derfor helt uunnværlige. Lyse hyller kan gi inntrykk av et større skap, mens hyller i trefinér gir garderobeinnredningen et eksklusivt preg.  

Tips: Sørg for god luft mellom hyllene, slik at du får bedre oversikt over hva som ligger på hyllene.

5. Innred skapets øverste del

De øverste hyllene kan være vanskelige å nå. Her kan du med fordel legge klær som du ikke bruker så ofte. De øverste hyllene kan for eksempel være gode til å gjemme bort sommer- eller vinterklærne.

Læs også om innredning av skyvedørsgarderober

Garderobeskabe | HTH


HVOR SKAL SKAPET STÅ?

Det er ikke likegyldig hvor du plasserer skapet i et rom. Du må ta hensyn til både lysinnfall, gulvplass og skjevheter i gulv og vegger.

Lær mer i vår veiledning til klesskapet.

GARDEROBEOPPBEVARING I ENTREEN

Entreen er det første rommet du setter føttene i. Og det er også her du tar imot gjestene dine. Benytt muligheten til å gi et godt førsteinntrykk av hjemmet ditt allerede i døren.

Les om innredningen av entreen.

Finn priser på garderobe- innredning

Vi har samlet alt til garderobeinnredningen i vår HTH-prisliste, slik at du enkelt kan finne priser på det tilbehøret som gjør garderobeinnredningen din perfekt. Se under garderobeskap – tilbehør.

 
Er du til Gjør-Det-Selv?

Finn din garderobeinnredning hos HTH og kjøp på nett.

Glat Hvid | HTH

Få råd fra ekspertene

Det er mange muligheter for å lage en smart og funksjonell garderobeinnredning som du vil elske å slå opp dørene til.

Har du bruk for sparring og ideer til hvordan du innreder garderoben på beste vis, kan du få gratis råd hos våre dyktige konsulenter.

Finn din nærmeste HTH-butikk.