HTH snekkerskap med skyvedører

Wardrobe with slidingdoors | HTH

Garderobeskap med skyvedører

Klesskap med skyvedører i modell Stockholm. Rammedører med satinerte glassfyllinger og sølvfarget topp-/bunnskinner.

Se flere skyvedører i den lokale
HTH-butikken din

HTH snekkerskap

Et HTH-garderobeskap med skyvedører er en praktisk og funksjonell løsning som er velegnet til alle rom i boligen. Fordi skyvedøren skyves til side, og ikke ut i rommet, kan du utnytte plassen optimalt og få oppbevaringsløsninger på steder med lite plass.

Et skreddersydd snekkerskap med skyvedører gir mer oppbevaringsplass, og det kan designes etter dine behov og til rommet hvor skapet skal stå.

Sliding doors

Du får opptil 50 % mer oppbevaring med skreddersydde skyvedører

 

/ DESIGN DITT SNEKKERSKAP MED SKYVEDØRER

Du kan designe snekkerskapet ditt slik at du får en personlig løsning som oppfyller alle behovene og drømmene dine. For å komme i gang må du først vite hvilke designmuligheter du har å velge mellom.

Design din skyvedørsgarderobe | HTH

Det utvendige designet

Skapets korpus/gavl, profil og fylling er alt det du ser når skapet er lukket. Du er designeren, og du kan sette sammen skapet ditt akkurat slik du ønsker.

Se alle farger og designer til skyvedører.

Innredning og funksjonalitet

Skapets inventar og innredning skal settes sammen slik at det er praktisk og funksjonelt. Tenk over hva du skal bruke skyvedørsskapet ditt til, og få innredningen til å matche.

Besøk din lokale HTH-butikk og se alle mulighetene.

5 trinn til det perfekte designet

 Når du skal designe snekkerskapet ditt med skyvedører, er det 5 trinn på veien til det perfekte resultatet.

1. Profil

Når du velger skyvedørens profil, er det rammen rundt dørfyllingen du skal ta stilling til. Velg mellom fire forskjellige profiler.

2. Fylling

Skyvedørens fylling er det selve døren er laget av. Du må derfor ta stilling til hvilke farger og materialer du ønsker.

3. Korpus

Skapets korpus danner sidene og toppen på skyvedørsgarderoben. Du er designeren og kan velge fritt blant sortimentet vårt.

4. Inventar

Inventaret er skapets hyller og innvendige vegger. Du bestemmer om inventar og korpus skal matche eller være i forskjellige farger.

5. Innredning

Innredningen av skyvedørsgarderoben skal ta utgangspunkt i funksjonalitet. Hva skal skapet brukes til, og hvilke ønsker har du?

/ HVA KOSTER ET SKAP MED SKYVEDØRER?

Når du skal sette sammen ditt HTH-snekkerskap, kan du velge blant et bredt sortiment av skyvedører, hyller, skuffer og mye mer. Det gjør det ikke bare mulig å matche ønskene og behovene dine, men også budsjettet ditt.

Vi har ingen standardløsninger, men for at du skal få et innblikk i prisen, har vi satt opp tre eksempler på snekkerskap med skyvedører.

Få prisen på din skyvedørsgarderobe

Få hjelp til å innrede, planlegge og regne ut prisen på skyvedørsløsningen din av en av HTHs dyktige og kompetente konsulenter.

/ HTH SNEKKERSKAP KAN BRUKES I ALLE ROM

Et garderobeskap med skyvedører er utrolig velegnet til alle typer oppbevaring. Bruk skyvedører til klesskap eller walk-in-closet på soverommet, på badet, på barneværelset, på kontoret, dekking av teknikkrom ... det er kun fantasien som setter grenser.

Skydedørsgarderobe til entré | HTH GO

Entré og vaskerom

Walk-in-closet | HTH

Stue

Skydedøre som rumdeler | HTH

Romdeler

Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Walk in

Sliding doors

Kontor

Stockholm | HTH

Skråvegger

Wardrobe

Barnerom


Et HTH-snekkerskap kan utnytte enhver krik og krok

Et HTH-snekkerskap med skyvedører kan tilpasses rommet ditt slik at det utnytter plassen optimalt. Det betyr ikke noe hvor skrå eller skjeve veggene dine er snekkerskapet og inventaret tilpasser seg husets skjevheter.

Les mer om skyvedørsskap til skråvegger.

Ikke to rom er like. Alle har sine skjevheter, småkroker og ujevnheter. Med en skreddersydd skapløsning får du fleksibilitet som utnytter hver eneste kvadratmeter. Få hjelp til å utnytte plassen best mulig.

Så enkelt er det å finne de rette målene til skapet ditt

Bredde: Mål bredden både langs gulvet (E) og i taket (D) for å finne ut om det er skjevheter i veggene. Det er det minste målet som avgjør dørens bredde.

Høyde: Mål høyden fra gulv til tak flere steder (helst for hver meter). Venstre siden (A), midten (B) og høyre side (C). Det laveste målet er avgjørende for høyden på skyvedørene. 

Dybde: 68 cm er standard dybde for å få best mulig plass til skinner og skyvedører.

Wardrobe measurment