VELG DESIGNET FOR SKYVEDØRER

I Design Styleren kan du designe dine egne skyvedører, ved å klikke på blyantene og velge farge og materiale. Dette gir deg en fin oversikt over de forskjellige mulighetene, og det er kjapt og enkelt å bytte mellom de forskjellige mulighetene.

MATERIALOVERSIKT

For å gi deg en oversikt over mulighetene, har vi samlet en materialoversikt til det utvendige designet av skyvedørene dine.

VELG DESIGN TIL SKYVEDØRENE

Når du skal designe skyvedørene dine, kan du få en helt personlig løsning som oppfyller alle dine ønsker og behov.

Det utvendige designet består av profil, fylling og eventuelle sprosser. Det er alt det du kan se når skyvedørsgarderoben er lukket. Materialvalget kan settes sammen akkurat som du ønsker.

Se vore skyvedøre

Find farver og materialer

I kataloget Fronter og tilbehør har vi samlet de materialer og farver, som du kan få skydedøre i.

Se kataloget

SKYVEDØRENS RAMME/PROFIL

Hos HTH kan du velge mellom fire forskjellige profiler/rammer til skyvedøren din.


PLAIN

Et eksklusivt system uten ramme. Plain er gulvkjørende på kraftige hjul med kulelager og gummibelagte dobbelthjul med kulelager ved taket.

 

ALU LIGHT

Et 20 mm enkelt og flott rammesystem i aluminium. Rammen er gulvkjørende på kraftige kulelager og gummibelagte hjul ved taket.

 

ALU LUX

Et 20 mm eksklusivt aluminiums-rammesystem som leveres med posisjonsstopp (magnet) og soft-lukking. Skyvedøren ruller på kraftige kulelager og gummibelagte dobbelthjul, som sikrer en stabil skyvedør som ruller jevnt.

 

RAMMEDØR

Et 100 mm bredt Dekor-rammesystem som kjører på kraftige hjul med kulelager. Gulvhjulene er skjult i rammen av døren, og de er dessuten montert med avsporingssikring.

SKYVEDØRENS FYLLING

Skyvedørens fylling er det materialet som utgjør selve skyvedøren sammen med profilen.


DEKOR-FYLLINGER

Sterkt kvalitetsmelamin som ikke falmer i sollys. Utrolig slitesterkt materiale som er lett å rengjøre.

GLASS- OG SPEILFYLLINGER

Glass- og speilfyllinger gir skyvedøren et stilrent og minimalistisk design. Begge materialer er dessuten både rengjøringsvennlige og slitesterke.

SKYVEDØRENS SPROSSER

Du kan sette inn sprosser på skyvedøren og dermed tilpasse HTH-snekkerskapet ditt slik at det passer dine ønsker og behov. Sprosser tilbys i sølv, hvit, børstet sølv og matt sort. Match eller miks profilen på skyvedøren din.

Få gode råd og veiledning

Hos HTH er vi eksperter på snekkerskap med skyvedører. Besøk din lokale HTH og få gode råd og veiledning av en de dyktige innredningskonsulentene våre.
HTH
Walk-in-closet | HTH
Walk-in-closet | HTH
HTH