VELG DESIGNET FOR SKYVEDØRER

I Design Styleren kan du designe dine egne skyvedører, ved å klikke på blyantene og velge farge og materiale. Dette gir deg en fin oversikt over de forskjellige mulighetene, og det er kjapt og enkelt å bytte mellom de forskjellige mulighetene.

Design din skyvedørsgarderobe | HTH

VELG DESIGN TIL SKYVEDØRENE

Når du skal designe skyvedørene dine, kan du få en helt personlig løsning som oppfyller alle dine ønsker og behov.

Det utvendige designet består av profil, fylling og eventuelle sprosser. Det er alt det du kan se når skyvedørsgarderoben er lukket, og materialvalget kan settes sammen akkurat som du ønsker.

 

OVERSIKT

For å gi deg en oversikt over mulighetene, har vi samlet en materialoversikt til det utvendige designet av skyvedørene dine.

Se også sortimentet vårt av garderobeskap med faste skapdører.

SKYVEDØRENS RAMME/PROFIL

Hos HTH kan du velge mellom fire forskjellige profiler/rammer til skyvedøren din.

Wardrobe with slidingdoors | HTH

PLAIN

Et eksklusivt system uten ramme. Plain er gulvkjørende på kraftige hjul med kulelager og gummibelagte dobbelthjul med kulelager ved taket. Gulvhjulet er skjult i døren, så det er «usynlig» fra begge sider, og derfor velegnet til walk-in-løsninger. De er dessuten montert med avsporingssikring.

En PLAIN-ramme leveres med posisjonsstopp (magnet) og soft-lukking. Det kan kjøpes ved håndtak til innfresing.

Leveres utelukkende i det klassiske designet Glatt Hvit, og ikke som skråløsning.

ALU LIGHT

Et 20 mm enkelt og flott rammesystem i aluminium. Rammen er gulvkjørende på kraftige kulelager og gummibelagte hjul ved taket.

Du kan velge ALU LIGHT-rammen i fargene sølv, hvit og matt sort. Den kan leveres i fyllinger i dekor, glass eller speil.

ALU LIGHT kan brukes til skråløsninger, og det kan kjøpes ved posisjonsstopp (magnet) og soft-lukking.

ALU LUX

Et 20 mm eksklusivt aluminiums-rammesystem som leveres med posisjonsstopp (magnet) og soft-lukking. Skyvedøren ruller på kraftige kulelager og gummibelagte dobbelthjul, som sikrer en stabil skyvedør som ruller jevnt.

Gulvhjulet er skjult i dørens bunnskinne og montert med fjær- og avsporingssikring, slik at hjulene på døren er «usynlige» fra begge sider. Rammen er derfor svært velegnet til walk-in-løsninger. ALU LUX-profilen kan leveres i fire farger og med alle fyllinger. Den kan dessuten benyttes til skråløsninger.

RAMMEDØR

Et 100 mm bredt Dekor-rammesystem som kjører på kraftige hjul med kulelager. Gulvhjulene er skjult i rammen av døren, og de er dessuten montert med avsporingssikring.

Rammedører kan leveres i fire farger: Hvit Glatt, Mokka, Sort Struktur og Stockholm. Som fylling, kan du velge mellom 15 Dekor, glass og speilfyllinger. 

Det kan kjøpes ved posisjonsstopp (magnet), soft-lukking og håndtak til innfresing. Rammedører kan ikke brukes til skråløsninger. 

SKYVEDØRENS FYLLING

Skyvedørens fylling er det materialet som utgjør selve skyvedøren sammen med profilen.

Wardrobe with slidingdoors | HTH

Skyvedør med Grå Dekor-fylling

DEKOR-FYLLINGER

Sterkt kvalitetsmelamin som ikke falmer i sollys. Utrolig slitesterkt materiale som er lett å rengjøre.

GLASS- OG SPEILFYLLINGER

Glass- og speilfyllinger gir skyvedøren et stilrent og minimalistisk design. Begge materialer er dessuten både rengjøringsvennlige og slitesterke.

Wardrobe with slidingdoors | HTH

Satin Glass

Skyvedører med rammedør i modellen Stockholm og fylling i Satin Glass.

SKYVEDØRENS SPROSSER

Du kan sette inn sprosser på skyvedøren og dermed tilpasse HTH-snekkerskapet ditt slik at det passer dine ønsker og behov. Sprosser tilbys i sølv, hvit, børstet sølv og matt sort. Match eller miks profilen på skyvedøren din.

Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Skyvedører med sølvsprosser

Få gode råd og veiledning

Hos HTH er vi eksperter på snekkerskap med skyvedører. Besøk din lokale HTH og få gode råd og veiledning av en de dyktige innredningskonsulentene våre.