Skyvedørsskap til skråvegger

Et skyvedørsskap til skråvegger gir masse oppbevaringsplass og vakre rene flater i rommet.

Stockholm | HTH

Optimal plassutnyttelse

Er du en heldig eier av en bolig med en toppetasje, kan du utnytte plassen optimalt med et skyvedørsskap til skråvegger.

Om veggene er skrå på den ene eller andre siden, gjør ikke en stor forskjell. Våre skyvedørsskap til skråvegger kan tilpasses, slik at du får oppfylt alle ønsker og behov.

Alle rom og vinkler

Vi skreddersyr skyvedørsskap til skjeve mål, slik at du kan utnytte hver en eneste krik og krok. Det betyr ikke noe hvor skrå eller skjeve veggene dine er – skyvedørsskap til skråvegger kan tilpasses til husets skjevheter.

Bruk skyvedørsskap på soverommet eller skjul vaskemaskinen bak skyvedører på badet. Det er kun fantasien som setter grenser.

Hvor er veggen skrå?

Har du en vanlig endevegg med skråvegger på den ene eller begge sidene, kan du utnytte den optimalt med skreddersydde skyvedører. Det eneste du må tenke på, er at det må være takbredde nok til to firkantede skyvedører som er minst like store som de skrå sidene. I sidene kan skyvedørene tilpasses slik at du får fullt utbytte av plassen under skråveggen.

Er skråningen bakerst i skapet, skal korpus og inventaret tilpasses slik at de utnytter plassen best mulig. Det er mange muligheter for å innrede skyvedørsskapet ditt til skråvegger, og skyvedørene kan leveres i akkurat den høyden du trenger.

Oppmåling

For å få et perfekt resultat må oppmålingen til et skyvedørsskap til skråvegger være veldig nøyaktig. Få tegnet garderoben din hos din lokale HTH-butikk, som også kan hjelpe med oppmålingen.

Sliding door for Wardrope | HTH

Design skyvedørene dine

Du kan designe skyvedørene dine slik at du får en tilpasset løsning som oppfyller alle dine ønsker og behov. 

Bestem hvilken farge og hvilket materiale skyvedørene skal fremstilles i – du finner materialmulighetene her.

Snekkerskap | HTH
Skuffe med gitter | HTH

Individuell innredning

Et skyvedørsskap til skråvegger kan innredes nøyaktig etter dine ønsker og behov.

Velg blant vårt store sortiment av hyller, skuffer, kleshengerstenger, uttrekk og mye mer når du skal innrede den optimale garderoben.

Se mulighetene for innredning av skyvedørsgarderober.

HTH Wardrobe
Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Bli inspirert til garderoben din

I galleriet vårt har vi samlet en rekke inspirerende bilder av garderobeløsninger fra HTH.

Gå på oppdagelsesferd blant de flotte bildene våre og se eksempler på design, innredning, farger og materialer.

Galleriet

Vi hjelper deg i mål med drømmegarderoben

Hos HTH står vi alltid klare til å gi råd og veilede deg når du skal ha en ny garderobe. Har du spørsmål om skyvedørsskap til skråvegger, er du hjertelig velkommen til å avtale et gratis og uforpliktende møte med en av våre dyktige konsulenter.

På møtet tar vi utgangspunkt i dine ønsker og behov, og du kan se det store sortimentet vårt av skyvedører og garderobeinnredninger.