WALK-IN-CLOSET MED SKYVEDØRER

Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Innbegrepet av luksus

Et walk-in-closet med skyvedører er innbegrepet av luksus. Uansett om du har plass til et stort eller et lite walk-in-closet, vil et organisert oppbevaringsrom til klær, sko og tilbehør gi deg en følelse av luksus.

Hos HTH finner du skyvedører og garderobeinnredning som kan skreddersys til din walk-in-garderobe.

Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Walk-in-closet som romdeler

Er du den heldige eieren av et soverom med god plass, er skyvedører perfekte til å dele opp rommet i flere soner. På den måten kan du få et stilrent soverom hvor klær, sko og vesker gjemmes ute av syne i walk-in-garderoben.

Størrelsen på walk-in-garderoben din avhenger naturligvis av hvor mye plass du har. Det er vanskelig å beregne et idealmål, men har du 2 x 3 meter, kan du få en ganske romslig walk-in-garderobe. 

Walk-in-closet | HTH

Skyvedører optimerer plassen

Skyvedører er ideelle som avskjerming for walk-in-garderoben din. De tar ikke plass i rommet når de åpnes, så du kan utnytte hver kvadratmeter til oppbevaring. Dessuten kan skyvedører lages slik at de går fra gulv til tak, og dermed fungerer som en ekstra vegg.

 

4 gode grunner til å velge et walk-in-closet med skyvedører:

- Du får mulighet for å organisere sko, klær og vesker perfekt.
- Du kan skape et rolig uttrykk på soverommet når garderoben får sitt eget rom.
- Skyvedører beskytter klærne dine mot støv, lukt og fukt fra soverommet.
- Selv ved skjeve vinkler kan du utnytte oppbevaringsplassen optimalt.

Walk-in-closet | HTH

Design din walk-in-garderobe

Når du skal begynne å designe skyvedørene til walk-in-garderoben din, har du mange muligheter. Bruk dørenes rammer, fyllinger og eventuelle sprosser til å uttrykke akkurat din personlige stil og få et skreddersydd walk-in-closet.

Du finner en oversikt over materialmulighetene her.

Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Ultimat innredning

Når du innreder walk-in-garderoben din, har du tre grunnformer å gå ut fra. U-formen opptar tre vegger. L-formen opptar to vegger, og parallellformen opptar to vegger i hver sin side av walk-in-garderoben.

Hvilken form du skal velge, avhenger av hvor mye plass du har, og hvilke behov du har. Et U-formet walk-in-closet krever god plass og gir gode oppbevaringsmuligheter. Har du ikke så mye plass, er et walk-in-closet med to vegger ofte å foretrekke.

 

Skap orden og oversikt

Uansett hvordan den ytre innredningen av walk-in-garderoben din ser ut, er det mange muligheter for å innrede garderoben slik at den passer perfekt til dine ønsker og behov. Bruk hyller, skuffer, uttrekk, speil og lyssetting, slik at alt får sin faste plass og oppbevaringen fungerer optimalt.

Se mer om innredning av walk-in-closet.

Skråvegger er ingen hindring

Utnytt toppetasjen fullt ut med en walk-in-garderobeløsning med skreddersydde skyvedører. Du kan utnytte hver kvadratmeter, og de skjeve vinklene kan ofte forære deg et spennende walk-in-closet.

Les om mulighetene for skyvedørsskap til skråvegger.

Skuffe med gitter | HTH

/ HVA KOSTER ET WALK-IN-CLOSET?

Når du skal sette sammen walk-in-garderoben din, kan du velge blant et bredt sortiment av skyvedører og interiør. Det gjør det enkelt å finne noe som passer både behovene dine OG budsjettet ditt.

Der er tre vesentlige faktorer som påvirker prisen på walk-in-garderoben din: Design, størrelse og innredning.

Hvilket design drømmer du om?

Et walk-in-closet med skyvedører kan designes på flere måter. Profiler, fronter og ev. sprosser fås i flere prisklasser, og skapdørene kan skreddersys slik at de passer perfekt til rommet ditt.

Prisen på den ferdige walk-in-garderoben påvirkes av designvalget ditt.

Hvor mye plass har du?

Når vi skal regne ut prisen på walk-in-garderoben din, er størrelsen altavgjørende.

Har du plass til en stor U-formet walk-in-garderobe med flere skap på alle tre sider, blir det mer kostbart enn hvis du kun har noen få kvadratmeter.

Hvordan vil du innrede?

Innredningen i en walk-in-garderobe har betydning for prisen. Velger du kleshengerstenger og hyller, blir prisen annerledes enn hvis du ønsker skuffer, uttrekkbare stenger og skostativ. Du bestemmer hvilken løsning som passer deg best.

Få regnet ut en nøyaktig pris i din nærmeste HTH-butikk, hvor våre dyktige konsulenter kan gi deg råd om alle mulighetene ved et walk-in-closet med skyvedører.


Inspirasjon til walk-in-closet

Se vår nye katalog med skyvedører og finn enda mer inspirasjon til walk-in-garderoben din. Les om design, innredning og få reelle priseksempler.

Ja takk, vis meg katalogen.

 

Få råd og veiledning til walk-in-garderoben din

Besøk din nærmeste HTH-butikk og få råd og veiledning til walk-in-garderoben din. De dyktige konsulentene våre kjenner alle mulighetene, og kan hjelpe deg med å få den perfekte walk-in-garderoben.

Finn din nærmeste HTH-butikk.

Snedkerskabe med skydedøre | HTH