Havana | HTH

Hvorfor velge HTH

Danske kjøkken, bad og garderober i høy kvalitet

Dansk design er anerkjent og blir ofte forbundet med høy kvalitet. HTH er dansk design i høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Hos HTH finner du et stort utvalg av danske kjøkken – fra mer klassiske design til kjøkkendesign med strengere og mer moderne linjer. I tillegg til kjøkkendesign og -innredninger kan du også finne et stort utvalg av design til både badet og garderoben, naturligvis i samme høye kvalitet som de danske HTH-kjøkkenene.

HTH har røtter i dansk håndverkstradisjon

HTH springer ut fra dansk håndverkstradisjon. Fra de store linjene til de små detaljene er HTH spesialister på kjøkkeninnredning. På fabrikkene i Danmark produseres kjøkken med hender, hjerte og høyteknologi. Det er med på å sikre den høye og ensartede kvaliteten som kjennetegner HTHs kjøkken.

Den høye kvaliteten gjelder ikke bare fabrikkene. Hos HTH er holdningen at kjøkkener designes og selges best av spesialister. Derfor er personalet som du møter i butikkene utdannet til å formidle sin kunnskap og erfaring med kjøkkeninnredninger - en viktig faktor for kompetent veiledning og et godt sluttresultat.

Kjøkken med omtanke

Et godt kjøkken er skapt med omtanke for både mennesker og miljø. Derfor er et stort utvalg av HTH sine kjøkken sertifisert av Dansk Indeklima Mærking. Et inneklimamerket produkt er testet for avgassing og luktavgivelse fra en rekke forskjellige stoffer, derfor bidrar HTH til et sunt inneklima.

HTHs fabrikker i Ølgod og Bjerringbro følger de internasjonale ISO-standarder innenfor miljøledelse. Det betyr blant annet at HTH kontinuerlig har fokus på å optimere utnyttelse av materialer, redusere energiforbruket og beskytte det eksterne miljøet. For eksempel benytter HTH kun tre fra skogbruk som er drevet på en ansvarsfull måte.