HTH er stolt Dronninge-sponsor av altibox Norway Chess

HTH skyter fart:
fortsetter som dronningsponsor av Altibox Norway Chess

- Gjenspeiler den kvaliteten, innovasjonen og kompetansen HTH står for, sier ny eier av HTH Stavanger

Den åttende utgaven av Altibox Norway Chess er snart i gang, og sjakkeliten skal nok en gang samles i Stavanger. Midt oppi det hele står HTH for tredje året på rad som stolt sponsor av den verdensomtalte turneringen. Altibox Norway Chess har siden oppstart i 2013 hatt et fokus på å være innovative, banebrytende, og på å kommersialisere og profesjonalisere sjakk som sport. Det er den nyskapende tankemåten som førte til et naturlig og godt samarbeid mellom HTH og turneringen. For HTH har nemlig det å være nytenkende vært nøkkelen bak deres høye kundelojalitet og vekst.

Fred Karlsen - ny eier av HTH Stavanger

Samtidig som Stavanger gjør seg klar til en ny runde Altibox Norway Chess har HTH Stavanger fått en ny eier. Fred Karlsen, administrerende direktør i HTH AS, overtar butikken som for 40 år siden var HTHs første etablerte butikk i Norge. Nå ser han frem til å gi Stavanger Norges flotteste kjøkkenbutikk.

”Vi ser store muligheter i Rogaland, for der er aktiviteten på vei opp når det gjelder nybygg og øvrig byggeaktivitet. Samtidig er det stor kjøpekraft i privatmarkedet,” sier Karlsen. ”Vi starter først med en total renovering av butikken. Planen er å være ferdig til Altibox Norway Chess starter i juni.”

Karlsen kan knapt huske et liv før HTH. Han startet i HTH i 1986. i dag eier han 9 HTH forretninger. Når han nå skal ta over HTH Stavanger ligger fokuset på utvikling av medarbeidere, implementering av gode konsepter og på å gi den beste kundeopplevelsen.

”Vi overtar en fantastisk gjeng med gode medarbeidere som vi skal utvikle videre. Samtidig skal vi også ansette flere dyktige medarbeidere, og sammen skal vi gjøre HTH Stavanger enda bedre,” fortsetter Karlsen. ”Vi gleder oss til å utvikle butikken, og målet er å bli Rogalands foretrukne kjøkkenbutikk innen kort tid.”

Dronningsponsor av Altibox Norway Chess | HTH

HTH blir sponsor for Altibox Norway Chess i 2 nye år. Her sitter markedssjef i HTH, Mikael Bjørnskov, med Palle Larsen marketingdirektør i HTH.

Tett samarbeid mellom HTH og Altibox Norway Chess

Samarbeidet med Altibox Norway Chess startet ved en tilfeldighet i 2018. Nå er det bestemt at HTH skal være en del av turneringen helt frem til 2021.

”Jeg er stolt av at HTH kan assosieres med en idrettsgren som sjakk. Det i seg selv er et ’kvalitetsstempel’,” sier Karlsen. ”Samarbeidet skal synliggjøres i mye større grad i år. Samtidig skal vi gjennom samarbeidet vise frem HTH, og den kvaliteten vi står for.”

Spisskompetanse i høysetet

Som forbruker og næringsdrivende skal man være sikker på at man får akkurat den servicen og rådgivningen man trenger i alle HTH-butikker. Derfor jobber HTH alltid mot å besitte den nyeste kompetansen på innovasjon og trender.

”HTH skal av forbrukere og næringsdrivende, forbindes med innovasjon og spisskompetanse. Dette er verdier vi tar med oss i alt vi gjør, i alle ledd, fra butikkopplevelsen, til produksjon, leveranse og montering av kjøkken,” forklarer Mikael Bjørnskov, markedssjef i HTH.

”Vi har et sterkt gjennomgripende fokus på å utvikle nye kjøkkenkonsepter hvor kunden kan sette det personlige preget på kjøkkenet sitt, kombinert med fantastiske funksjoner. Våre butikker skal fremstå med løsninger som inspirerer og skaper kreativitet hos våre besøkende. Vi er opptatt av at kunden alltid skal kunne finne de dyktigste kjøkkenekspertene i markedet hos HTH. For vi skal levere kundeopplevelser av verdensklasse”.

For ytterligere informasjon eller bilder vennligst kontakt:

Annelie Lindwall Brunsvik, Creative Mill
(+47) 930 28 095, annelie@creativemill.no

Nordic Spirit Harmony Dark | HTH

HTH har produsert danske kvalitetskjøkken i mer enn 50 år, og dypt i røttene ligger kjerneverdier som kvalitet nyskapende intelligens og innovasjon.

Kompetent hjelp og engasjert rådgivning er grunnelementene hver gang et HTH-konsept skapes. HTH selger ikke bare kjøkken, men innredninger til hele hjemmet – Kjøkken, Bad, Garderobe, Vaskerom, Entreløsninger og Skapkløsninger.

HTH produserer konsept med omtanke for både mennesker og miljø, og er dedikerte til kjøkkenkjærlighet som holder.