HJEMMETS UTSTILLINGSROM

Du er her: Hjem / Kjøkken / Kjøkkentrender / Hylle til kjøkken

ÅPNE HYLLER PÅ KJØKKENET

Hvorfor gjemme vekk alle de vakre kjøkkentingene bak skapdørene, hvor de bare ser dagens lys når du skal bruke dem til matlaging eller borddekking? Åpne hyller på kjøkkenet er en kjærkommen kjøkkentrend som tar avstand fra det polerte uttrykket, der kjøkkenredskapene er gjemt vekk bak skapdørene.

EN DEKORASJON I SEG SELV

Nysgjerrige barnefingre, store kjøkkenredskaper og lite dekorasjoner til kjøkkenet – det er flere årsaker til at de fleste skap har dører som kan skjule innholdet.

Det skal ikke forhindre deg fra å innrede kjøkkenet med åpne hyller. Bruk underskapene til alt det praktiske, og la det vakre porselenet stå framme i hyllene. Dermed blir innholdet i hyllene en dekorasjon i seg selv.

SMÅ FORANDRINGER

Kjøkkentrenden med åpne hyller forutsetter ikke store forandringer. Begynn med å sette opp en hylle eller skift ut et enkelt overskap med en åpen hylle. Opplev hvordan en liten forandring har en stor effekt på hvordan du opplever kjøkkenet.

Kombiner kjøkkendesignet med åpne reoler hvis du liker utstillingsrom-effekten, og gjerne ønsker røffe og funksjonelle kjøkkenhyller.

ENKEL RENGJØRING

Det er åpenlyst at åpne hyller på kjøkkenet faktisk kan være upraktiske, når det gjelder støv og skitt. Men det finnes en enkel løsning på det problemet: Gjør det til en vane å tørke dem av når innholdet er i bruk eller i oppvaskmaskinen. Det kan du enkelt gjøre ved bruk av en oppvridd klut.

TILFØY PERSONLIGHET

Vi forelsker oss i det uttrykket som de åpne hyllene gir til kjøkkenet. Hvis du velger en enkelt liten hylle eller en hel vegg full av hyller, så gir det kjøkkenet ekstra personlighet og varme.

Det krever imidlertid litt mot å bytte ut de tradisjonelle kjøkkenskapene med åpne hyller. Men hvis du kan holde orden på de åpne kjøkkenhyllene, er det verdt innsatsen.

Et stort pluss ved et åpent utseende er at du kan vise frem alle de flotte kjøkkendekorasjonene dine. Hvis du supplerer med grønne planter og dekorative tilbehør, får du et kjøkken som oser personlighet, varme og kos med åpne hyller.

RØFT OG INDUSTRIELT

Er du på utkikk etter et røft og industrielt utseende, er den åpne kjøkkentrenden en god nyhet. Kjøkkenhyllene har metallrammer, og dette får utseendet til å ligne på det du kjenner fra New Yorker-kjøkkenet.

Med sorte veggrammer kan du slippe fantasien løs og bygge en røff, åpen reol i den størrelse og med det interiøret som passer best til drømmekjøkkenet.

HTH

Kjøkkenekspert, Anette Berg:

"HYLLER GJØR UNDERVERKER"

Åpne hyller gir plass til store armbevegelser på kjøkkenet – og så er det noe spesielt med at man kan sette fram kjøkkentingene sine. Det gjør kjøkkenet mer personlig.

HTH

OPPLEV EFFEKTEN I DAG

Hos din lokale HTH-butikk kan du oppleve effekten av de åpne kjøkkenhyllene, og du får en bedre følelse av hvordan åpne hyller fungerer i samspill med alle kjøkkenmodellene våre.

Finn din nærmeste HTH
HTH
HTH FrameFlexID®

FÅ RÅD FRA KJØKKENEKSPERTEN

Vil du ha åpne hyller på kjøkkenet? Med utgangspunkt i dine tanker, ideer og behov står vi klar til å gi deg råd og inspirere deg.

Avtal et gratis designmøte

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH