RØFT OG EFFEKTFULLT

Du er her: Hjem / Kjøkken / Kjøkkentrender / Industrielt kjøkken

DET INDUSTRIELLE KJØKKENET

De røffe materialene og det industrielle kjøkkenet er en trend som henter inspirasjon fra restaurantkjøkkenet. Gå på oppdagelsesferd i det industrielle kjøkkenet og finn svar på hvorfor et røft kjøkken er populært.

ÅPENT OG TRANSPARENT

En åpen oppbevaringsplass går hånd i hånd med de røffe materialene. Når du ønsker å oppnå en røff kjøkkenstil, gir synlige kjøkkenutstyr og -tilbehør inntrykk av tilgjengelighet og funksjonalitet. Dette er noe som forbindes med restaurantkjøkken, hvor du raskt får tak i det du har bruk for.

Derfor er åpne hyller og reoler samt vitrineskap med tråd i glasset gjennomgående elementer i et kjøkken med røft utseende – og hvis du klarer å holde orden på sakene, så garanterer vi et lekkert resultat.

RØFFE ELEMENTER

Du kan saktens få følelsen av et røft kjøkken uten å måtte gå helt inn for det. Noen glødepærer, store industrilamper, et åpent hyllesystem med metallramme, en vegg med metrofliser eller en benkeplate i rustfritt stål. Disse er alle elementer som inngår i et røft kjøkken, som saktens kan stå alene og gi kjøkkenet et industrielt utseende.

BRUK BETONG, JERN OG STÅL I INNREDNINGEN

Et kjennetegn ved det industrielle kjøkkenet er røffe materialer som betong, jern, stål og metrofliser. Dette er materialer som er så flott å innrede kjøkkenet med, da de samtidig er enkle og utrolig virkningsfulle.

Det industrielle kjøkkenet inneholder røffe elementer, alt fra lamper, håndtak, benkeplater, vinduer og vegger, så du har utallige muligheter til å få et trendy industrikjøkken.

DET PERSONLIGE PREGET

Det røffe kjøkkenet henter inspirasjon fra det mer sterile utseendet fra restauranter. Den industrielle kjøkkentrenden er imidlertid ikke ensbetydende med at kjøkkenet ikke han ha identitet og personlighet.

I mange tilfeller er det kombinasjonen av det personlige og det industrielle utseendet som har en forførende effekt, og som har gjort det industrielle kjøkkenet så populært. Derfor er for eksempel grønne planter, flotte plakater eller en farget vegg i nedtonede nyanser et perfekt valg i et røft kjøkken.

HTH

Anette Berg, kjøkkenekspert:

"Røffe materialer gir en flott effekt"

Det industrielle kjøkkenet kjennetegnes ved materialer som betong, jern og stål. Disse røffe materialene er flott å innrede kjøkkenet med, da de samtidig er enkle og virkningsfulle.

HTH

DET PERFEKTE UTSEENDET

Prøv vår Design Styler og eksperimenter med materialer og farger til det røffe kjøkkenet.


PRISEN PÅ ET INDUSTRIELT KJØKKEN

Hvor stort er kjøkkenet? Monterer du selv, eller skal vi gjøre det for deg? Hvilke materialer velger du? Det er mange faktorer som påvirker prisen på kjøkkenet.

Se prisveiledningen for å få et overblikk over hva som påvirker kjøkkenprisen.

Focus  | HTH
Tendens Finér | HTH
Focus | HTH


SMARTE DETALJER SOM UTGJØR EN FORSKJELL

Tendens | HTH
Bli betatt av svarte kontraster med stor effekt
×

Bli betatt av svarte kontraster med stor effekt

Tendens | HTH

Skap et forlokkende uttrykk på kjøkkenet med en svart vask og armatur. Det er mange innredningsmuligheter med svarte detaljer – innred et moderne kjøkken i New York-stil, eller la den svarte vasken og armaturet være et romantisk motspill i trekjøkkenet.

Cornermove | HTH
Utnytt hjørnet og få en Wow-effekt
×

Utnytt hjørnet med CornerMoveID

Cornermove | HTH

CornerMoveID er en ny type hjørneskapsløsning som effektivt utnytter plassen i hjørnet under kjøkkenbenkeplaten.

 

Skapet heves og senkes enkelt på kontakten ved benkeplaten og har innebygget lys og elektrisk uttak. CornerMoveID kan kombineres med et skjærebrett som matcher benkeplaten.

 

Besøk den lokale HTH-butikken og se alle de innovative mulighetene.

Harmony Dark | HTH
Bruk åpne hyller for å skape brukervennlighet
×

Bruk åpne hyller for å skape brukervennlighet

Harmony Dark | HTH

Åpne hyller gir kjøkkenet brukervennlighet og er ideelle til alle tingene du bruker hver dag. Hyllene er tilgjengelige for å matche dine skapdører, og vakre hylleknekter er en del av vårt sortiment.

 

Bruk åpne hyller for å skape brukervennlighet

Se mulighetene for åpne hyller hos din lokale HTH-butikk.

Focus Midnattsblå | HTH
Benkeplaten “svever” med VH-7 Concept
×

Benkeplaten “svever” med VH-7 Concept

Midnattsblå | HTH

Vårt unike VH-7 Concept gir deg muligheten til å skape et elegant design med en “svevende” benkeplate på din kjøkkenøy. 

Nordic Spirit Nature Oak | HTH
Lad opp mobilen på bordet
×

Lad opp mobilen på bordet

Nordic Spirit Nature Oak | HTH

Nå er det slutt på irriterende ledninger når mobiltelefonen skal lades opp. Nå legger du bare mobilen på kjøkkenbordet. Den blir da ladet opp av en trådløs lader som du monterer under benkeplaten.

 

Besøk den lokale HTH-butikken og se alle de innovative mulighetene.

Tendens | HTH
Et paradis for krydderurter
×

Et paradis for krydderurter

Tendens | HTH

Med det nye vekstskapet har krydderurtene aldri hatt bedre forhold på kjøkkenet.

Skapet med innebygget vekstlys gir krydderurtene de optimale betingelser.

 

Besøk den lokale HTH-butikken og se alle de innovative mulighetene.

OPPLEV HELHETEN

Vi har samlet alle modellene og materialene hos din lokale HTH-butikk, slik at du kan se helheten og få en bedre følelse av det industrielle kjøkkenet.

Finn din nærmeste HTH-butikk
HTH
New York | Tendens | HTH

FÅ KJØKKENEKSPERTENES RÅD

Har du falt for det røffe og industrielle utseendet? Våre kjøkkeneksperter står klar til å gi råd og veiledning om hvordan du kan skaffe deg et røft kjøkken, som matcher alle ønskene og behovene dine.

Avtal et uforpliktende designmøte

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH