INNREDNING MED KJØKKENØY

Du er her: Hjem / Kjøkken / Kjøkkentrender / Kjøkkenøy

KJØKKENØY
KJØKKENETS OASE

Kjøkkenøyen er en velkjent favoritt i skandinaviske kjøkken. Som en annen oase gir øyen rik mulighet for å skape et hyggelig samlingspunkt på kjøkkenet, og den fungerer samtidig som en praktisk arbeidsstasjon. Derfor er kjøkkenøyen en trend som ikke er til å komme utenom.

SAMLINGSPUNKT OG ARBEIDSSTASJON

Ønsker du ekstra arbeidsplass på kjøkkenet, kan en kjøkkenøy dekke de funksjonelle behovene og litt til. En utbredt tendens er å bruke kjøkkenøyen som en kombinert arbeidsstasjon og et koselig samlingspunkt.

Dediser for eksempel den ene halvdelen av kjøkkenøyen til vask, oppvaskmaskin eller kokeplate, mens du lar den andre halvdelen være åpen – slik at du kan skape plass til koselig øyeblikk.

PRAKTISKE VURDERINGER

Trenden med en kjøkkenøy fungerer fantastisk på de fleste kjøkken. Før du går i gang med «Prosjekt: kjøkkenøy», er det imidlertid en par praktiske vurderinger du bør gjøre: Stor eller liten kjøkkenøy, avlang eller kvadratisk, med eller uten vask, kokeplate, oppvaskmaskin, og så videre.

KJØKKENETS BINDELEDD

Det er ikke uten grunn av kjøkkenøyen har blitt et kjært eie i skandinaviske kjøkken. I mange hjem er kjøkkenøyen det elementet som binder kjøkkenet sammen, og gjør rommet til mer enn en matlagingsplass.

Innredet med et par barstoler kan kjøkkenøyen faktisk bli stedet du ønsker å tilbringe tid, nyte et velfortjent glass vin, og dele opplevelser med familie og venner.

ET VISUELT UTTRYKK

Hvis du vil leke med farger og materialer på kjøkkenet, er det opplagt å bruke en kjøkkenøy. En kjøkkenøy med fronter i andre nyanser enn resten av kjøkkenet som et visuelt uttrykk, som er like vakkert og personlig.

Hvis du også ønsker spiseplass ved kjøkkenøyen, kan du la benkeplaten være forskjellig. På denne måten er kjøkkenøyen visuelt oppdelt i spiseplass og arbeidsstasjon.

HTH

Kjøkkenekspert, Anette Berg:

"KJØKKENØYEN SKAPER ET SAMLINGSPUNKT"

Åpne hyller gir plass til store armbevegelser på kjøkkenet – og så er det noe spesielt med at man kan kombinere en arbeidsstasjon med et koselig samlingspunkt.

HTH

HVA KOSTER EN KJØKKENØY?

Stor eller liten kjøkkenøy, design, tilbehør og materialvalg. Det er bare noe som påvirker prisen på kjøkkenøyen. Se prisveiledningen for å få et overblikk over hva som påvirker kjøkkenprisen.

Focus  | HTH
Tendens Finér | HTH
Focus | HTH

OPPLEV DINE MULIGHETER

Hos din nærmeste HTH-butikk kan du se mange muligheter med en kjøkkenøy, og se, hvordan vakker design og materialer ser ut i virkeligheten.

Finn din nærmeste HTH-butikk
HTH
Harmony Dark | HTH

FÅ EKSPERTEN MED PÅ RÅD

Har du falt for trenden med en kjøkkenøy? Få kjøkkenekspertens råd og veiledning om alt fra design, størrelse og form til dingser og tilbehør til din kjøkkenøy.

Avtal et uforpliktende designmøte.

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH