KJØKKENTRENDER I 2020

Du er her: Hjem / Kjøkken / Kjøkkentrender / Trender2020

KJØKKENTRENDER I 2020

Bland de største trendene i 2020 finner du funksjonalitet, intelligente hvitevarer og finesser for kjøkken-nerder, krydret med tre, farger og metaller.

Se våre tre eksperter peker ut hvordan du skal innrede kjøkkenet ditt i 2020 – se nye trender, hva som fortsetter og få nye ideer.

Art | HTH
Art | HTH Art | HTH

DE STØRSTE KJØKKENØNSKENE

Det er ofte de samme ting som går igjen øverst på ønskelisten til nye kjøkken. I tillegg til det store kjøkkenrommet er design viktig:

”Estetikken betyr mye, og kundene inngår gjerne kompromisser for at det skal se bra ut", forteller Katrine Albæk Mørck, som er HTHs Concept Coordinator.

Hun fortsetter: "Det er også viktig for kundene, at vedlikehold av materialene ikke tar mye tid. Og hvitevarene må veldig gjerne tenke selv”.

Nytt år, nytt kjøkken?


"FOR KUNDENE ER DET VIKTIG, AT DE IKKE TRENGER Å BRUKE TID PÅ VEDLIKEHOLD AV MATERIALENE»

Katrine Albæk Mørck, Concept Coordinator
 

Quooker | HTH
Nordic Spirit Harmony Dark | HTH Base | HTH

TRE TING SOM FORTSATT ER AKTUELLE

Kjøkken i tre, farger og integrert stue er sterke trender, som fortsatt er aktuelle. Favoritter som midnattsblå, grå og grønn er fortsatt populære. Kjøkkenet får en varme og en følelse av velvære, når farger kombineres med metaller som messing, stål, farget sølvgranitt og sort gunmetal.

«Trenden med åpenhet mellom kjøkken og stue vil være aktuell en lang tid. Kombinasjonen av tre, metaller og farger understreker dette, og integrerer kjøkkenet med stuen”, sier Helle Toftgaard, Produktsjef hos HTH.

Slik blander du tre og farger

KJØKKEN-NERDERI MED WOW EFFEKT

Palle Larsen, markedsdirektør hos Skandinavias ledende kjøkkenkonsern Nobia, forteller at kjøkken-nerderi er det nye must-have:

”Det gir funksjonalitet og en bedre utnyttelse av hjemmet vårt, og hjelper oss å leve et enklere liv». Mekaniske overskap, vekst-skap for krydderurter, hjørneskap som kan heves og senkes, og muligheten til å raskt rulle ut ekstra bordplass, er kun noen av de meget funksjonelle løsningene som du finner hos HTH.

Få idéer til kjøkken-nerderi


"KJØKKEN-NERDERI ER DET NYE MUST-HAVE"

Palle Larsen, Marketing Director

Quooker | HTH
Kitchen light | HTH Midnight blue | HTH

KØKKENGIMMICKS

Tekniske gimmicks og løsninger, som underletter oppgaver og oppholdet på kjøkkenet, er ettertraktede.

”Det er alt fra riktig, fjernstyrt belysning, optimalisering av kildesortering, til utnyttelse av plassen i hjemmet”, sier Palle Larsen og fortsetter:

”Quookers, som gir kokende og kaldt vann, og vann med bobler, er mer populært en noen gang – og meget etterspurt til det moderne kjøkkenet”. køkken”.

Få våre beste råd til kjøkkenet

KLASSISK STIL I MODERNE INNREDNING

Den klassiske stil er meget tidsriktig akkurat nå, men med en moderne innredning. For eksempel så er rammekjøkkenet og lamellkjøkkenet klassikere, som har fått et moderne løft”, sier Katrine Albæk Mørck.

FINN KJØKKENSTILEN DIN

Mulighetene er mange, når du skal
velge nytt kjøkken. Få hjelp av oss
til å finne den helt riktige løsningen,
som oppfyller alle ønskene dine.

Book et uforpliktende designmøte
i den nærmeste HTH-butikken.
Her står ekspertene våre klare for
å hjelpe deg med å finne den store
kjøkkenkjærligheten.