Bli inspirert av
#HTH kjøkkenbilder

Velkommen til en verden av vakre kjøkkenbilder.

Se hvordan kundene våre har innredet kjøkkenet sitt og få inspirasjon til ditt eget. Gå på oppdagelsesferd blant de mange kjøkkenbildene, hvor du vil finne forskjellige kjøkkenstilarter og -innredninger. Felles for kjøkkenbildene er at de er delt av kundene våre via sosiale medier med #HTH.

#HTH
Del dine egne kjøkkenbilder

Har også ditt HTH-kjøkken blitt skikkelig flott? Del kjøkkenbildene dine på Instagram med #HTH og fortell oss hva du er aller mest begeistret for.

Dine erfaringer og kjøkkenbilder er gull verdt for alle som gjerne vil ha nytt kjøkken. Kanskje er det nettopp bildene av ditt kjøkken som gir ideen til den perfekte løsningen hos en annen familie.

Vi gleder oss til å se bildene av kjøkkenet ditt.

White Hight gloss | HTH


Vil du se flere lekre bilder av kjøkkener?

I modelloversikten vår har vi kjøkkendesigner for enhver smak og svært mye inspirasjon til kjøkkenet ditt. Du kan sortere etter hvilken stil, finish eller lakkfarge du foretrekker.

Du er naturligvis også velkommen til å hente inspirasjon fra kjøkkenbildene i våre inspirasjonskataloger, som du raskt kan laste ned med ett enkelt klikk.

Modelloversikt
Case: Trine Glidov  | HTH

Gjør kjøkkenbildene til virkelighet

Har du forelsket deg i et bestemt kjøkkenbilde, kan du avtale et gratis rådgivningsmøte og drøfte hvordan du kan få samme stil hjemme hos deg selv sammen med en av kjøkkenkonsulentene våre.

Du kan også besøke din nærmeste HTH-butikk, hvor du kan se og oppleve kjøkkenmodellen med dine egne øyne og hender.