Du er her: Hjem / Kjøkken / Modelloversikt / Focus Finer HTH

/ FOCUS FINER

Kjøkken i eiketre med et vakkert og naturlig utseende

Model Focus Finér er et kjøkken i eiketre for deg som gjerne vil ha et naturlig kjøkkenutseende. De glatte finérskapdørene med vakre, vannrette årringer gir designet eleganse, og utstråler en varme som fungerer svært godt i vår nordiske boliginnredning.

Hvis du kombinerer kjøkkenet i eiketre med Focus eller Focus Laminat, får du nesten uendelige muligheter for å tilføre ditt kjøkken et personlig preg.

  • Finérskapdører i eik med vannrette årringer
  • Naturlig og varmt utseende
  • Kan designes med VH-7 Concept

Kjøkken i eik med rene linjer

Hvis ditt kjøkken i eiketre skal være moderne og strømlinjeformet, er vårt håndtaksløse VH-7 Concept ideelt. De lekre og funksjonelle VH-7 sporene for grep er en fantastisk flott designdetalj, som gir kjøkkenet helt rene linjer.

Les om det håndtaksløse kjøkkenkonseptet

Focus Finér leveres med følgende trefinér:

Focus Hvit Eik Finer

Snakk med en lidenskapelig kjøkkenekspert

Få inspirasjon og svar på alle dine kjøkkenspørsmål når du avtaler et gratis designmøte med en av våre dyktige kjøkkeneksperter.

Avtal et gratis designmøte Finn din HTH-butikk
HTH

BYTT FARGER OG MATERIALER MED ETT KLIKK

Prøv vår DesignStyler, der du enkelt kan veksle mellom forskjellige farger og materialer ved å klikke på blyantikonene.

VH-7 SPOR FOR GREP

Hvis du ønsker et håndtaksløst kjøkken, kan Focus Finér brukes til HTHs unike VH-7 Concept som gir deg et stilrent luksuskjøkken med glatte skapdører.

DU BESTEMMER VEIEN TIL DIN KJØKKENKJÆRLIGHET

Kan og vil du montere kjøkkenet selv, eller skal vi gjøre det for deg? Vi er alltid klar til å hjelpe deg, uansett hvilken mulighet du velger.

Vi setter sammen, leverer og monterer
Vi setter sammen, leverer og monterer

Hvis du har forelsket deg i modellen Focus Finér, kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.

HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgod, og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken, og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Du bestemmer.

Og vi gir deg naturligvis ekspertråd hele tiden, fra første idé til kjøkkenet står ferdig

Les mere om mulighetene hos HTH
Vi setter sammen og leverer
Vi setter sammen og leverer

Hvis du velger modellen Focus Finér, kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment.

Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgod, og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører.

Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien.

Les mere om mulighetene hos HTH

KJØKKEN I EIKETRE SOM IKKE SPRENGER BUDSJETTET

Der er mange ting som påvirker prisen på kjøkkenet i eiketre. Når du realiserer din kjøkkenkjærlighet, kan du likevel gjøre det innenfor ditt budsjett. Det handler om å prioritere tingene som er viktig for deg.

BLAND TREET MED FARGER

Kjøkkenet i eiketre har en fantastisk evne til å skape en hyggelig stemning i kjøkkenet, og tilføre rommet varme. Hvis du bruker eiketre sammen med din yndlingsfarge, kan du skape en helt spesiell stemning i ditt kjøkken. Det er en av tidens store kjøkkentrender.

FAKTA OM MODELLEN FOCUS FINÉR

Focus Finér er en 19 mm skapdør som er belagt med finér i eik med vannrette årringer. Frontene har lett avrundede hjørner, og er kantet med massive trekantlister.

Finér er et naturmateriale med vakker variasjon, og treets årringer gir skapdøren et fascinerende utseende. Med finerede skapdører får du en sterk og holdbar skapdør, som også er enkel å vedlikeholde.

HTH

Sofie Larsen, kjøkkenekspert

"FINÉRSKAPDØRER GIR KJØKKENET ET NATURLIG UTSEENDE"

Hvis du vil ha et naturlig kjøkken, er vakre finérskapdører i eik det helt riktige valget til dine skapdører. De er også robuste og raske å rengjøre ved hjelp av en oppvridd klut.

HTH

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH